Απίστευτο κάρφωμα του Τζέριαν Γκραντ στο... πρόσωπο του Παπανικολάου - Ξεσηκώθηκε ο πάγκος του Παναθηναϊκού! (vid)
i

© Intime

Απίστευτο κάρφωμα του Τζέριαν Γκραντ στο... πρόσωπο του Παπανικολάου - Ξεσηκώθηκε ο πάγκος του Παναθηναϊκού! (vid)

Sportal newsroom 22:48 - 14.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:07 - 14.06.2024

Το κάρφωμα του Τζέριαν Γκραντ στο... πρόσωπο του Κώστα Παπανικολάου άφησε στόματα ανοικτά και με έναν εντυπωσιακό τρόπο ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε τον Ολυμπιακό λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος της τρίτης περιόδου.

Λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου ο Τζέριαν Γκαρντ ισοφάρισε για τον Παναθηναϊκό σε 61-61 και το έκανε με έναν υπέροχο και πολύ εντυπωσιακό τρόπο. Ο Αμερικανός γκαρντ των «πρασίνων», εντόπισε τον ανοικτό διάδρομο, πήρε φόρα, αγνόησε την άμυνα του Κώστα Παπανικολάου και κάρφωσε δυναμικά στο καλάθι του Ολυμπιακού.

Με το που ολοκλήρωσε τη φάση, ο ίδιος αισθάνθηκε υπέροχα και οι συμπαίκτες του στον πάγκο ξεσηκώθηκαν με τρόπο που υποδείκνυε πως δεν πίστευαν στα μάτια τους. Ειδικά η έκφραση του Ματίας Λεσόρ ήταν... όλα τα λεφτά!

Επειδή όμως, τα... λόγια (οι λέξεις στην προκειμένη περίπτωση) είναι περιττά και ανίκανα να περιγράψουν την εικόνα, ακολουθεί το σχετικό video με την θαρραλέα και αποτελεσματική έμπνευση του Τζέριαν Γκραντ.

🔴 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός post game LIVE από το ΟΑΚΑ για το Game 5 που κρίνει τον φετινό τίτλο!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!