«Βράζουν» στον Ολυμπιακό με την διαιτησία του πέμπτου τελικού (vid)

Μπαφές - Μπαρτζώκας

«Βράζουν» στον Ολυμπιακό με την διαιτησία του πέμπτου τελικού (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 00:26 - 15.06.2024 / Ανανεώθηκε: 01:00 - 15.06.2024

Ο Ολυμπιακός έχει παράπονα από την διαιτησία του πέμπτου τελικού απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τους ερυθρόλευκους να επικεντρώνονται σε δύο κρίσιμες φάσεις.

Στον Ολυμπιακός έχουν παράπονα από την διαιτησία των Πουρσανίδη, Καρπάνου και Κατραχούρα, με τους ερυθρόλευκους να «φωνάζουν» για δύο συγκεκριμένες φάσεις που -όπως ισχυρίζονται- δόθηκαν ανάποδα.

Οι δύο φάσεις στις οποίες επικεντρώνονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήταν το επιθετικό ριμπάουντ του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, όπου, όπως ισχυρίζονται οι Ερυθρόλευκοι, υπάρχει επιθετικό φάουλ στον Παπανικολάου και βολές για τον Ολυμπιακό.

Και το επιθετικό ριμπάουντ του Ντίνου Μήτογλου στο 3:16 πριν το τέλος (μετά από άστοχο λέι απ του Σλούκα), όπου επίσης, σύμφωνα με τους Ερυθρόλευκους, υπάρχει επιθετικό φάουλ και βολές για τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα από τον Ολυμπιακό τονίζουν πως και τις δύο φάσεις δεν της έδωσε ο διαιτητής Καρπάνος, ο οποίος είχε στοχοποιηθεί από την πλευρά του Παναθηναϊκού μέσω social media, με αποτέλεσμα άγνωστοι να γράψουν συνθήματα στον τοίχο του σπιτιού του.