Λορέντζο Μπράουν: «Θα υπάρχει ανταγωνισμός στα ντέρμπι, οπότε ανυπομονώ»
i

© Pao BC

Λορέντζο Μπράουν: «Θα υπάρχει ανταγωνισμός στα ντέρμπι, οπότε ανυπομονώ»

Ευτυχία Οικονομίδου 16:34 - 07.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:36 - 07.09.2024

Ο Λορέντζο Μπράουν μίλησε για τη μέχρι τώρα εμπειρία του στον Παναθηναϊκό AKTOR και δήλωσε πως ανυπομονεί για τα ντέρμπι «αιωνίων».

Ο Λορέντζο Μπράουν μίλησε στο «Basketball Sphere» για πρώτη φορά για όσα αισθάνεται ως παίκτης του Παναθηναϊκού AKTOR και τόνισε πως ανυπομονεί για τα ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν, ενώ έκανε ειδική μνεία στον Κώστα Σλούκα, τον Μάριους Γκριγκόνις και στον συμπαίκτη του στην εθνική Ισπανίας, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Οι δηλώσεις του Λορέντζο Μπράουν:

«Αυτή τη στιγμή προσαρμόζομαι. Προσπαθώ να καταλάβω τους συμπαίκτες μου και παράλληλα να βρω τα σουτ μου. Απλά προσπαθώ να παίξω όσο καλύτερα μπορώ», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Το να παίζω με τον Σλούκα φέτος είναι εκπληκτικό. Είμαι εδώ (σ.σ. στην Euroleague) 6 χρόνια και αυτός 13 ή 14, οπότε προσπαθώ να μάθω να τοποθετούμαι καλύτερα και να χρησιμοποιώ αποτελεσματικά τις κατοχές. Δεν έχει πει κάτι ξεχωριστό ακόμα, αλλά είναι νωρίς. Θα έχουμε πολλά να πούμε μέσα στη σεζόν. Θα αναφέρω και τον Μάριους Γκριγκόνις που είναι πολύ καλό παιδί, όπως επίσης και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Πάντα ήμασταν κοντά, περνάω τον περισσότερο χρόνο μου μαζί του».

Όταν ο Τσεντί Οσμάν αντικατέστησε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στην πρώτη πεντάδα των Κλίβελαντ Καβαλίερς (vids)
NBA

16:09 - 07.09.2024

Όταν ο Τσεντί Οσμάν αντικατέστησε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στην πρώτη πεντάδα των Κλίβελαντ Καβαλίερς (vids)

Η δεύτερη φυγή του ΛεΜπρόν Τζέιμς από τον Κλίβελαντ έδωσε στον Τσεντί Οσμάν τη θέση του βασικού σμολ φόργουορντ των Καβαλίερς στη χρονιά που ο Τούρκος σταρ του Παναθηναϊκού πλέον, έκανε την καλύτερη σεζόν του στο NBA.

Παράλληλα μίλησε και για τον τρόπο παιχνιδιού της Μακάμπι και για το κατά πόσο μοιάζει με τον Παναθηναϊκό: «Είναι παρόμοιο. Έτσι παίζαμε και πέρσι. Το να παίζω με τον Ναν θα είναι εντυπωσιακό. Όπως και ο Γουέιντ Μπάλντγουιν. Είναι επιθετικός και αυτό με βοηθάει πολύ. Σαν point guard, δεν χρειάζεται να πιέζω τα πράγματα, απλά κάθομαι και κοιτάω κάποιες φορές. Γερνάω. Μου άρεσε να βλέπω τον Γουέιντ όπως έπαιζε πέρυσι. Περιμένω κάτι παρόμοιο και φέτος».

Φυσικά μίλησε και για τα ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό: «Έκανε μεγάλες κινήσεις, όπως κάθε ομάδα στην Euroleague. Όταν θα έρθουν τα ντέρμπi, είμαι βέβαιος ότι όλοι θα ενθουσιαστούν. Οι οπαδοί θα είναι ενθουσιασμένοι όπως επίσης και εμείς ίδιοι. Θα υπάρχει ανταγωνισμός, οπότε ανυπομονώ».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!