Ξεκίνησε το Παναθηναϊκό τριήμερο δώρο του Γιαννακόπουλου με διασκέδαση, εκπλήξεις και προπονήσεις

Ξεκίνησε το Παναθηναϊκό τριήμερο δώρο του Γιαννακόπουλου με διασκέδαση, εκπλήξεις και προπονήσεις

Ηλίας Λαλιώτης 13:20 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:22 - 11.09.2024

Ο πρωταθλητής Ευρώπης Παναθηναϊκός θα γιορτάσει ως μία μεγάλη οικογένεια στο Costa Navarino για το επόμενο τριήμερο, παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Επέστρεψαν στην Ελλάδα Αταμάν, Λεσόρ, Οσμάν και Ερνανγκόμεθ.

Ένα διαφορετικό τριήμερο θα είναι το επόμενο για τους παίκτες και τους συγγενείς των πρωταθλητών Ευρώπης.

Κι αυτό γιατί σύσσωμος ο Παναθηναϊκός AKTOR θα βρεθεί στο Costa Navarino, ως δώρο του μεγαλομετόχου Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τις περσινές επιτυχίες σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Άπαντες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης πριν μπουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας, αλλά το κυριότερο να έρθουν ακόμα πιο κοντά, να βάλουν στο κλίμα και τους νέους και να δέσουν ακόμα περισσότερο ως μια μεγάλη οικογένεια.

Αυτό άλλωστε θεωρεί ως ένα από τα μυστικά της επιτυχίας και ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος αναμένεται φυσικά να δώσει κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του τριήμερου το παρών και να μιλήσει σε όλη την ομάδα.

Γιαννακόπουλος ενόψει της νέας σεζόν: «Φτάνεις στην κορυφή, αλλά πρέπει να μάθεις πώς να παραμείνεις εκεί»
EUROLEAGUE

12:36 - 08.09.2024

Γιαννακόπουλος ενόψει της νέας σεζόν: «Φτάνεις στην κορυφή, αλλά πρέπει να μάθεις πώς να παραμείνεις εκεί»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρουσίασε το depth chart του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν και έστειλε το δικό του μήνυμα για υπεράσπιση των τίτλων σε Ευρωλίγκα και Ελλάδα.

Οι «πράσινοι» έχουν ήδη ξεκινήσει -ο καθένας με την οικογένειά του- για το Costa Navarino, με τους Εργκίν Αταμάν, Ματίας Λεσόρ και Τσεντί Οσμάν να επιστρέφουν από την Κωνσταντινούπολη και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ από τη Βαρκελώνη.

Οι δύο πρώτοι βρέθηκαν εκεί λόγω υποχρεώσεων της EuroLeague, ενώ το νέο μεταγραφικό αστέρι του Παναθηναϊκού είχε πάει για να διευθετήσει κάποια προσωπικά θέματα και να φέρει και τη σύζυγό του, Έμπρου Σάχιν, η οποία είναι πασίγνωστη ηθοποιός στην Τουρκία με πάνω από 4 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram.

Ο Ισπανός είχε πάει για προσωπικές υποθέσεις στην πατρίδα του κι επιστρέφοντας δεν έκρυψε τη χαρά του για το βραβείο του καλύτερου πρεσβευτή του προγράμματος One Team.

Φυσικά, κατά την παραμονή τους στο γνωστό θέρετρο οι παίκτες των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας θα κάνουν δύο προπονήσεις, ενώ στις 14 Σεπτεμβρίου η αποστολή θα μεταβεί στην Κύπρο προκειμένου να δώσει το «παρών» στο Τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης». Την Κυριακή 15/9 οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν την Μπάγερν Μονάχου και τη Δευτέρα 16/9 θα κοντραριστούν με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (τα ματς θα μεταδοθούν από την Cosmote).

Από το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας δεσπόζει το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο θα λάβει χώρα στο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 21 Σεπτεμβρίου 2024, στη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα του Συλλόγου.

Η Αναντολού Εφές, η Παρτιζάν και η Μακάμπι ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR και θα βρεθούν στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχουν στο μεγάλο αυτό τουρνουά, το οποίο έχει γίνει πλέον θεσμός.

Την ημέρα του Τουρνουά (21/9) οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ την προηγούμενη (20/9) θα δώσουν φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Μακάμπι στο ΔΑΚ Γλυφάδας, κεκλεισμένων των θυρών.

Τα φιλικά προετοιμασίας ολοκληρώνονται στην Κωνσταντινούπολη όπου στις 24 Σεπτεμβρίου οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν την Εφές και την επομένη (25/9) θα κοντραριστούν με την Γαλατασαράι.

Συνοπτικά το πρόγραμμα των επόμενων φιλικών προετοιμασίας του Παναθηναϊκού:

15/9: Παναθηναϊκός AKTOR – Bayern Munich (Τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης»)

16/9: Παναθηναϊκός AKTOR - Maccabi Playtika Tel Aviv (Τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης»)

20/9: Παναθηναϊκός AKTOR - Maccabi Playtika Tel Aviv

21/9: Παναθηναϊκός AKTOR - Partizan Mozzart Bet Belgrade (Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»)

24/9: Anadolu Efes - Παναθηναϊκός AKTOR

25/9: Galatasaray - Παναθηναϊκός AKTOR