«Ουρά» από τους φίλους του Παναθηναϊκού στην Κύπρο για ένα αυτόγραφο του Εργκίν Αταμάν
i

© PrtScr

«Ουρά» από τους φίλους του Παναθηναϊκού στην Κύπρο για ένα αυτόγραφο του Εργκίν Αταμάν

Ευτυχία Οικονομίδου 17:37 - 16.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:38 - 16.09.2024

Ο κόσμος στην Κύπρο δεν σταματά να δείχνει την αγάπη του προς τον Παναθηναϊκό Aktor, αλλά και τον Εργκίν Αταμάν με πολλούς φιλάθλους να κάνουν... ουρά στο ξενοδοχείο για ένα αυτόγραφο του Τούρκου προπονητή.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Κύπρο, εκεί όπου δίνει σειρά φιλικών προκειμένου να προετοιμαστεί για την έναρξη της νέας σεζόν και οι φίλοι της ομάδας στο νησί, δίνουν τον δικό τους... τόνο κατά τη διάρκεια της παραμονής των πρωταθλητών Ευρώπης.

Η αγάπη που δείχνει ο κόσμος στην ομάδα είναι πρωτοφανής και έτσι, ο κόουτς Αταμάν ενημέρωσε ότι τη Δευτέρα 16/9 θα βρίσκεται στο λόμπι του ξενοδοχείου που διαμένει η αποστολή, προκειμένου να υπογράψει αυτόγραφα, καθώς δεν πρόλαβε μετά τον αγώνα με την Μπάγερν να φωτογραφηθεί με τον κόσμο και έτσι αποφάσισε να το κάνει μια μέρα μετά, σε μια προσπάθεια να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας του.

Αυτό συνέβη και από τις 16:30 έως και τις 17:30, ο Τούρκος κόουτς βρισκόταν στο λόμπι του ξενοδοχείου, όπου διέμενε η ομάδα προκειμένου να υπογράψει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί με τους φίλους της ομάδας. Ο κόσμος έκανε ουρά για να συναντήσει από κοντά τον Εργκίν Αταμάν κι εκείνος με τη σειρά του πέρασε όμορφες στιγμές μαζί με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.