Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, πράξη πρώτη: Με το μυαλό στο... Βερολίνο!

Κέντρικ Ναν

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, πράξη πρώτη: Με το μυαλό στο... Βερολίνο!

Sportal newsroom 08:43 - 16.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:28 - 29.05.2024

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (20.15, ΕΡΤ 3, Sportal.gr) με στόχο να πάρει την πρώτη νίκη στη σειρά τους για τα Playoffs της Basket League.

Λίγες μέρες πριν το ταξίδι του στο Βερολίνο, ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (20.15) για τον πρώτο γύρο των playoffs της Stoiximan Basket League.

Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν μπορεί να έχουν το μυαλό τους στο Final 4 της Euroleague, ωστόσο προέχει ο ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος του βορρά θα είναι φιλοξενούμενος των πρασίνων στο κλειστό του Ολυμπιακού Σταδίου, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα playoffs του ελληνικού πρωταλήμαυος μπάσκετ.

Μοναδικές απουσίες για τον Παναθηναϊκό αυτές των Σλούκα και Ερνάνγκομεθ, οι οποίοι ακολουθούν θεραπεία προκειμένου να είναι έτοιμοι στον ημιτελικό της Ευρώπης με τη Φενέρ.

Οι ασπρόμαυροι θα επιδιώξουν να βάλουν δύσκολα στους πρωτοπόρους της regular season. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε το εισιτήριο για τα playoffs μέσω των play ins και πλέον ο στόχος της είναι να φανεί όσο περισσότερο ανταγωνιστική μπορεί απέναντι στους δευτεραθλητές.

Ο δεύτερος αγώνας της σειράς είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 18.5 και η ομάδα του Αταμάν θα επιδιώξει να τελειώσει εκεί τη σειρά, προκειμένου να πάει χωρίς... σκοτούρες στη Γερμανία για το Final Four της Euroleague.