Επίσημο: Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Βιλντόζα

Λούκα Βιλντόζα

Επίσημο: Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Βιλντόζα

Sportal newsroom 19:14 - 02.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:24 - 02.07.2024

Ο Λούκα Βιλντόζα δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, με το «τριφύλλι» να ευχαριστεί τον Αργεντινό γκαρντ για την προσφορά του.

Έπειτα από μια έντονη σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Λούκα Βιλντόζα αποτελεί παρελθόν και με τη βούλα. Ο Αργεντινός πλέι μέικερ είχε αποκτηθεί από το «τριφύλλι» πριν από την άφιξη του Εργκίν Αταμάν, ως μια από τις πρώτες κινήσεις της νέας εποχής.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και σκαμπανεβάσματα, που δεν του επέτρεψαν να ξεδιπλώσει τις αρετές στο παιχνίδι του, παρά μόνο με εκλάμψεις.

Με την άφιξη του Λορένζο Μπράουν έχασε τη θέση του στο ροτέισιον και παρά το γεγονός πως είχε συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο με τους πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας, πάρθηκε η απόφαση οι δύο πλευρές να πορευτούν σε χωριστούς δρόμους την ερχόμενη σεζόν.

Για να λυθεί το συμβόλαιό του μάλιστα η «πράσινη» ΚΑΕ έδωσε 500 χιλιάδες ευρώ ως αποζημίωση ως λύση συνεργασίας, με τον έμπειρο πλέι μέικερ να αλλάζει γειτονιά, αλλά όχι και πόλη, καθώς θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό για τα επόμενα δύο χρόνια, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να του δίνει θέση στο ροτέισιον της νέας σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση, το πέρασμα του Λούκα Βιλντόζα από τον Παναθηναϊκό ήταν σύντομο ,αλλά είχε αρκετές δυνατές στιγμές κατά τη διάρκειά της, με τον έμπειρο άσο να μην καταφέρνει όμως να «κερδίσει» την εμπιστοσύνη του προπονητή του «τριφυλλιού» σε καμία στιγμή της σεζόν.