Με μία απουσία η Παρτίζαν στην Αθήνα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Με μία απουσία η Παρτίζαν στην Αθήνα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Χρήστος Τσάλτας 12:44 - 18.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:32 - 14.08.2024

Η Παρτίζαν μετράει αντίστροφα για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR (19/01) με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του Αλέκσα Αβράμοβιτς, ο οποίος θα μείνει στο Βελιγράδι.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει μια δύσκολη αποστολή στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Euroleague. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν υποδέχεται την πάντα επικίνδυνη Παρτίζαν, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να είναι το κεντρικό πρόσωπο για ακόμα μια φορά, καθώς επιστρέφει στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων ως αντίπαλος του «τριφυλλιού».

Η ομάδα του Βελιγραδίου θέλει να ανέβει βαθμολογικά και να «χτίσει» πάνω στη νίκη κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, την περασμένη Παρασκευή, όταν με ανατροπή ήρθε το θετικά αποτέλεσμα.

Οι «απρόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους επί σερβικού εδάφους και το απόγευμα θα βρίσκονται στην Αθήνα. Στην αποστολή θα υπάρχει μία απουσία, καθώς ο Αλέκσα Αβράμοβιτς παραμένει στα πιτς με πρόβλημα τραυματισμού και δεν θα ενισχύσει την ομάδα του στο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής. Αυτή είναι και η μοναδική απουσία της Παρτίζαν, με τον Ομπράντοβιτς να έχει όλα τα υπόλοιπα όπλα στη φαρέτρα του.

Μιλώντας για το παιχνίδι κόντρα στο «τριφύλλι», αλλά και την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ, ο Ζοτς τόνισε: «Ξέρω ότι οι οπαδοί θα με υποδεχτούν στο ΟΑΚΑ, δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει κάτι καινούριο. Η ευχαρίστησή μου είναι να πηγαίνω πάντα και να βλέπω τους φίλους μου. Ακόμα και σήμερα, οπαδοί έρχονται στην προπόνηση για να με δουν. Η σχέση είναι αδιάσπαστη».

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Την ίδια ώρα οι Σέρβοι ταξίδεψαν στην Ελλάδα και με ένα σημαντικό πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, καθώς ο Κέβιν Πάντερ έμεινε στο Βελιγράδι, λόγω ίωσης.

Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μακάμπι και όλη τη δράση της Πέμπτης