Προανήγγειλε τη νέα εποχή του ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός με επικό βίντεο

Προανήγγειλε τη νέα εποχή του ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός με επικό βίντεο

Sportal newsroom 14:50 - 14.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:27 - 29.05.2024

H KAE Παναθηναϊκός AKTOR κινείται σε πρότυπα ΝΒΑ και το δείχνει με κάθε τρόπο, με το «τριφύλλι» να βάζει τους φίλους της ομάδας στο... κλίμα για τη νέα εποχή του ΟΑΚΑ.

Η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος βρίσκεται στο πιο ενδιαφέρον σημείο της, με το Final 4 της Euroleague να βρίσκεται προ των πυλών. Την ίδια ώρα όμως ο Παναθηναϊκός AKTOR φροντίζει και για την επόμενη μέρα του, έχοντας σαν στόχο να παρουσιαστεί ισχυρός σε όλα τα επίπεδα και με μια νέα αύρα στο ΟΑΚΑ.

Η νέα εποχή στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων έχει ήδη ξεκινήσει, με τις αλλαγές εντός του γηπέδου να είναι πολλές και συνεχείς. Την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο μάλιστα αναμένεται να είναι ακόμα περισσότερες, κάτι για το οποίο φρόντισε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός να βάλει άπαντες στο κλίμα από τώρα.

Την Τετάρτη (15/05) αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια διαρκείας για την σεζόν 2024-25. Περίπου 10.000 κάρτες θα διατεθούν στη διάθεση του κόσμου, καλύπτοντας τη μισή χωρητικότητα του γηπέδου, την ίδια ώρα που οι αλλαγές πέριξ του γηπέδου, αλλά και εντός της κεντρικής σάλας θα είναι πολλές, φέρνοντας μια διαφορετική αύρα στο γήπεδο.

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε η «πράσινη» ΚΑΕ ενόψει της νέας σεζόν: