Προτελευταίο τεστ για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Γαλατασαράι

Εργκίν Αταμάν

i

© InTime

Προτελευταίο τεστ για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Γαλατασαράι

Sportal newsroom 08:55 - 24.09.2024 / Ανανεώθηκε: 08:55 - 24.09.2024

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη τις τελευταίες ώρες και θα αντιμετωπίσει το απόγευμα (20:00) την Γαλατασαράι, στο προτελευταίο φιλικό προετοιμασίας.

Σε ρυθμούς τελευταίων φιλικών κινείται ο Παναθηναϊκός, που μετράει αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του στην Ελλάδα αλλά και την Euroleague. Ο Εργκίν Αταμάν βάζει τις τελευταίες πινελιές στην ομάδα, παρά το γεγονός πως μετράει απουσίες για ακόμα μια φορά.

Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν την Γαλατασαράι στο προτελευταίο φιλικό προετοιμασίας, με τον Τούρκο προπονητή να έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα ενόψει της νέας σεζόν, αλλά και να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του.

Η επιστολή του Ολυμπιακού για την παρουσία του Γιαννακόπουλου στο Καλλιμάρμαρο - «Θεωρούμε αυτονόητο πως θα τηρηθεί η νομιμότητα» (vid)
ΜΠΑΣΚΕΤ

00:14 - 24.09.2024

Η επιστολή του Ολυμπιακού για την παρουσία του Γιαννακόπουλου στο Καλλιμάρμαρο - «Θεωρούμε αυτονόητο πως θα τηρηθεί η νομιμότητα» (vid)

Η εκπομπή «11 αυτοί, 11 εμείς» του Open αποκάλυψε επιστολή του Ολυμπιακού στις αρμόδιες Αρχές για να τηρηθεί και στο Καλλιμάρμαρο ο περιοριστικός όρος παρουσίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα γήπεδα.

Το δείγμα δεν θα είναι πλήρες για τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, καθώς στην Πόλη δεν ταξίδεψαν οι τραυματίες Κώστας Σλούκας, Λορέντζο Μπράουν και Κώστας Αντετοκούνμπο, με τους δύο πρώτους να κάνουν αγώνα δρόμου ώστε να προλάβουν το Super Cup και τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει την προσπάθειά του για την υπεράσπιση του τίτλου του πρωταθλητή Ευρώπης στις 3 Οκτωβρίου, στον... τόπο του εγκλήματος, δηλαδή το Βερολίνο. Εκεί, οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν μάλιστα την ομάδα με την οποία είχαν «κλείσει» την περσινή κανονική διάρκεια, την Αλμπα, η οποία ηττήθηκε ταπεινωτικά από την Χάμπουργκ Τάουερς στην πρεμιέρα του Γερμανικού πρωταθλήματος με 97-80.

Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός έχει ηττηθεί στις τελευταίες 3 φιλικές του αναμετρήσεις (2 με την Μακάμπι και 1 με την Παρτιζάν στο «Παύλος Γιαννακόπουλος») και οι παίκτες του Αταμάν θα επιδιώξουν να κλείσουν με θετικό τρόπο τον κύκλο της προετοιμασίας τους, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση κόντρα στην «τσιμ μπομ».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!