Σε ελεύθερο κανάλι: Εκεί θα δείτε το ιστορικό τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο

Σε ελεύθερο κανάλι: Εκεί θα δείτε το ιστορικό τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο

Sportal newsroom 10:44 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:57 - 06.09.2024

Τηλεοπτικό χώρο και θέση βρήκε ο Παναθηναϊκός για να μεταδοθεί ζωντανά το τουρνούα «Παύλος Γιαννακόπουλος», που φέτος θα διεξαχθεί με πρωτοποριακό τρόπο στο ιστορικό Παναθηναϊκό Στάδιο.

Το αγωνιστικό τμήμα του Παναθηναϊκού έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ η διοίκηση τώρα που ολοκλήρωσε τις προσθήκες στο ρόστερ με τελευταία αυτή του Ομέρ Γιουρτσεβέν, εστιάζει στη διοργάνωση του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ενός θεσμού που περιλαμβάνει φιλικούς αγώνες, γίνεται στη μνήμη του ιστορικού προέδρου των «πρασίνων» και φέτος θα διεξαχθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο -γνωστό και ως Καλλιμάρμαρο. Σε έναν ιστορικό αρχαιολογικό χώρο, που αναμένεται να διαδραματιστεί ένα εντυπωσιακό event, σε ένα Στάδιο που θα φιλοξενήσει 35.000 φιλάθλους.

Στις 21 Σεπτεμβρίου λοιπόν, μέρα Σάββατο, είναι προγραμματισμένος ο τελικός του τουρνουά, που συμμετέχουν -πέραν του Παναθηναϊκού- η Αναντολού Εφές, η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Παρτίζαν, ενώ ο αγώνας θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ.

Στην πραγματικότητα οι «πράσινοι» έχουν εξασφαλίσει την χρήση του Παναθηναϊκού Σταδίου μόνο για μία μέρα, πράγμα που σημαίνει πως δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα που και πότε ακριβώς θα γίνουν οι ημιτελικοί. Το πιθανότερο είναι να γίνουν μία μέρα νωρίτερα (20/9) και δεν είναι δεδομένο ότι θα γίνουν στον ίδια χώρο.