Σε ξενοδοχείο με απόφαση Αταμάν ο «πάνοπλος» Παναθηναϊκός πριν τον αγώνα με τον Άρη

Σε ξενοδοχείο με απόφαση Αταμάν ο «πάνοπλος» Παναθηναϊκός πριν τον αγώνα με τον Άρη

Ηλίας Λαλιώτης 21:13 - 30.05.2024 / Ανανεώθηκε: 21:16 - 30.05.2024

Ο Εργκίν Αταμάν θέλει να επαναφέρει το μυαλό της ομάδας του στον μεγάλο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος και λειτουργεί στον ημιτελικό του Παναθηναϊκού AKTOR με τον Άρη όπως στα ματς της EuroLeague.

Τα μεθεόρτια του θριάμβου που πέτυχε ο Παναθηναϊκός AKTOR στο Βερολίνο δεν έχουν ακόμα κοπάσει.

Την Παρασκευή (31/5) άλλωστε, πριν από τον ημιτελικό των playoffs της Basket League με τον Άρη (20:00) θα γίνει στο κατάμεστο ΟΑΚΑ η γιορτή για την κατάκτηση του τίτλου της EuroLeague.

Το λάβαρο με το 7ο ευρωπαϊκό αστέρι θα ανέβει στον... ουρανό του ναού του ευρωπαϊκού μπάσκετ, μαζί με τα υπόλοιπα 6, ενώ ο Παναθηναϊκός AKTOR ετοιμάζει κι άλλες εκπλήξεις για τον κόσμο που θα βρεθεί στις εξέδρες, τους οποίους και περιμένει να είναι εκεί από τις 18:45.

Ο Εργκίν Αταμάν, από την πλευρά του, επιθυμεί οι παίκτες του να επικεντρωθούν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και να έχουν το μυαλό τους στον τελευταίο μεγάλο στόχο της σεζόν.

Αυτός δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Basket League και για να βρεθεί η ομάδα του στον τελικό θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Άρη.

Ο Τούρκος προπονητής είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς άπαντες προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη (30/5).

Παράλληλα, με απόφαση του Αταμάν η αποστολή θα καταλύσει σε ξενοδοχείο μετά το πρωινό shoot around του ΟΑΚΑ, κάτι που έως τώρα γινόταν μόνο πριν από τα ματς της EuroLeague και τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.