Σε τουρνουά επιπέδου... Euroleague στη Σλοβενία ο Παναθηναϊκός

Σε τουρνουά επιπέδου... Euroleague στη Σλοβενία ο Παναθηναϊκός

Sportal newsroom 14:33 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:38 - 19.08.2024

Σε ένα πολύ δυνατό φιλικό τουρνουά θα λάβει μέρος ο Παναθηναϊκός, το οποίο θα διεξαχθεί στη Σλοβενία το διήμερο 6-7 Σεπτεμβρίου.

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι «γεμάτο» για τον Παναθηναϊκό AKTOR, ο οποίος βάζει μπρος σε λίγες μέρες ενόψει της νέας σεζόν. Το «τριφύλλι» στοχεύει στο να διατηρήσει τα κεκτημένα σε Ελλάδα και Ευρώπη και για το λόγο αυτό οι «πράσινοι» διατήρησαν τον βασικό κορμό τους και σε αυτόν προσθέτουν δύο σημαντικές μονάδες.

Ο Λορέντζο Μπράουν είναι το πρώτο μεταγραφικό χτύπημα, με τον Ομέρ Γιουρτσεβέν να προβάρει την πράσινη φανέλα για τη νέα σεζόν. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και το deal βρίσκεται πολύ κοντά, με τον Εργκίν Αταμάν να προχωράει σε προσεκτικές κινήσεις αυτό το καλοκαίρι.

Με την προετοιμασία να βρίσκεται προ των πυλών, οι «πράσινοι» αναμένεται να έχουν ένα γεμάτο πρόγραμμα, με αρκετά ταξίδια. Ένα εξ αυτών θα είναι και στη Σλοβενία το διήμερο 6-7 Σεπτεμβρίου. Σε αυτό το ταξίδι οι πρωταθλητές Ελλάδας και Euroleague θα πάρουν μέρος σε ένα τουρνουά με έντονο άρωμα Euroleague. Διότι το επίπεδο αναμένεται να είναι υψηλό.

Πιο συγκεκριμένα, το τριφύλλι θα βρεθεί σε τουρνουά που διοργανώνει η Τσεντεβίτα και θα συμμετάσχουν η Αναντολού Εφές και η Μπάγερν Μονάχου, μαζί με την διοργανώτρια, σε ένα τουρνουά-πρόβα ενόψει της νέας σεζόν. Θυμίζουμε πως στο πρόγραμμα υπάρχει και το «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο φέτος θα διεξαχθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο, με τον Παναθηναϊκό να γράφει ιστορία για ακόμα μια φορά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!