Παναθηναϊκός: Σημαντική ενίσχυση με την απόκτηση της Χατζηλεοντή

Παναθηναϊκός: Σημαντική ενίσχυση με την απόκτηση της Χατζηλεοντή

Sportal newsroom 13:45 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:46 - 09.08.2024

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση της Ιωάννας Χατζηλεοντή για να ενισχυθεί ενόψει της αγωνιστικής σεζόν 2024-2025.

Ο Παναθηναϊκός έκανε μία πολύ σημαντική κίνηση ενισχύοντας το ρόστερ του με την απόκτηση της Ιωάννας Χατζηλεοντή, την 22χρονη φόργουορντ που επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από την παρουσία της στο NCAA.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που εντάσσομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, ενός ιστορικού Συλλόγου που αγαπάει το μπάσκετ και έχει τόσες επιτυχίες. Εύχομαι να έχουμε καλή σεζόν, με υγεία πάνω από όλα και θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους υψηλούς μας στόχους», δήλωσε η Χατζηλεοντή στην επίσημη ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το «Παύλος Γιαννακόπουλος» - Όλες οι πληροφορίες για το τουρνουά
EUROLEAGUE

11:39 - 09.08.2024

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το «Παύλος Γιαννακόπουλος» - Όλες οι πληροφορίες για το τουρνουά

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την κυκλοφορία των εισιτηρίων για το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» κι ενημέρωσε για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τη διάθεση των εισιτήριων.

Η ανακοίνωση:

«Σημαντική μεταγραφική προσθήκη για τον Παναθηναϊκό αφού κατάφερε και ενέταξε στο ρόστερ του την Ιωάννα Χατζηλεοντή.

Η 22χρονη φόργουρντ (1.87μ.) συμφώνησε με το «τριφύλλι» και είναι έτοιμη να βοηθήσει τα μέγιστα και να συνδράμει ώστε να συνεχίσει με τίτλους και τη νέα χρονιά ο Παναθηναϊκός.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει πλούσιο βιογραφικό καθώς στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Ίκαρος, Φάρος Κερατσινίου, Πρωτέας Βούλας, Κρόνος Αγίου Δημητρίου και ΓΣ Ηλιούπολης πριν πάρει μεταγραφή για το Πανεπιστήμιο του Κάνσας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2019 ήταν MVP του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κορασίδων ενώ το 2022 ήταν βασικό στέλεχος της Εθνικής Νεανίδων που έφτασε στα Προημιτελικά του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Στο NCAA έπαιξε τόσο με το Κάνσας, όσο και με το Πίτσμπουργκ. Στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ Ελληνίδα αθλήτρια κατέγραψε συνολικά 62 συμμετοχές, έχοντας 8.8 πόντους, 6.2 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ κατά μέσον όρο».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!