Γιορτή στο ΟΑΚΑ για το 7ο! Sold out σε 10 ώρες ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός

Γιορτή στο ΟΑΚΑ για το 7ο! Sold out σε 10 ώρες ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός

Ηλίας Λαλιώτης 22:17 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:29 - 29.05.2024

Μόλις 10 ώρες χρειάστηκαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR για να εξαφανίσουν τα εισιτήρια για το Game 1 των ημιτελικών της Stoiximan Basket League με τον Άρη (31/5, 20:00).

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR είναι ακόμα... μεθυσμένοι μετά την κατάκτηση του 7ου τροπαίου της Euroleague στο Final Four του Βερολίνου.

Ο πράσινος θρίαμβος και η επιστροφή στην κορυφή μετά από 13 χρόνια έβγαλε αρχικά στους δρόμους τους οπαδούς του Τριφυλλιού, τόσο λίγα λεπτά μετά τη νίκη επί της Ρεάλ, όσο και το μεσημέρι της Δευτέρας κατά την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα.

Το τρίτο μέρος των εορτασμών για την κατάκτηση της EuroLeague θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ με τους φιλάθλους να δείχνουν για μία ακόμα φορά τη στήριξη τους στον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες του.

Και το έκαναν, εξαφανίζοντας όλα τα εισιτήρια για το Game 1 των ημιτελικών της Stoiximan Basket League με τον Άρη (31/5, 20:00) μέσα σε μόλις 10 ώρες από τη στιγμή που τέθηκαν σε κυκλοφορία.

Κάπως έτσι, το πάρτι των «πράσινων», που ξεκίνησε στο Βερολίνο και συνεχίστηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος και το πάρκινγκ του ΟΑΚΑ θα κορυφωθεί μέσα στο γήπεδο στην αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς.

«Θα ακυρωθούν τα εισιτήρια που δεν αγοράστηκαν από τον επίσημο συνεργάτη μας»

Η ενημέρωση της πράσινης ΚΑΕ:

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για την αναμέτρηση της ημιτελικής φάσης των Play Offs της Stoiximan Basket League με τον Άρη.

Από πλατφόρμες εκτός του επίσημου συνεργάτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, του http://more.com, ότι θα ακυρωθούν. Σας υπενθυμίζουμε πως ο μοναδικός νόμιμος τρόπος για να προμηθεύεστε εισιτήρια για τους αγώνες της ομάδας μας είναι τα επίσημα κανάλια πώλησης (http://more.com και εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ)».