Στην «Aleksandar Nikolic Hall» το παιχνίδι του Παναθηναϊκού Aktor με τον Ερυθρό Αστέρα

Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας

i

InTime

Στην «Aleksandar Nikolic Hall» το παιχνίδι του Παναθηναϊκού Aktor με τον Ερυθρό Αστέρα

Παναγιώτης Ραμαντάνης 19:06 - 28.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:06 - 28.10.2024

Με κάθε επισημότητα, ο Ερυθρός Αστέρας θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό Aktor στην «Aleksandar Nikolic Hall» για την 7η αγωνιστική της Euroleague.

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα για τον Παναθηναϊκό Aktor. Μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ Betsson και το διπλό στην Κωνσταντινούπολη επί της Φενέρμπαχτσε, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν επικράτησε του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ για τη Stoiximan GBL. Πλέον οι «πράσινοι» στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην Ευρωλίγκα και τη δεύτερη διαβολοβδομάδα της σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός Aktor είχε 0/2 στην πρώτη διαβολοβδομάδα και θέλει να... ρεφάρει. Την Τετάρτη (30/10, 21:15) υποδέχεται τη Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ, ενώ την Παρασκευή (01/11, 21:00) πάει στο Βελιγράδι για να παίξει με τον Ερυθρό Αστέρα. Όπως έγινε γνωστό από τη σερβική ομάδα, το ματς αυτό θα γίνει στην «Aleksandar Nikolic Hall» και όχι στην «Beogradska Arena».

Η ενημέρωση του Ερυθρού Αστέρα: Ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει το κοινό ότι για τα επόμενα τρία παιχνίδια του καλεντάρι, ως οικοδεσπότης, αναγκάζεται να παίξει στην αίθουσα «Aleksandar Nikolić». Η ομάδα μας θα φιλοξενήσει τις ομάδες του Παναθηναϊκού (01.11.2024) και της ALBA (07.11.2024) στους αγώνες της 7ης και 8ης αγωνιστικής της Euroleague, καθώς και τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής του ABA League με την Cedevita Olympia ( 04.11.2024).

Ως σύλλογος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά όλους τους οπαδούς της Zvezda που αγόρασαν εισιτήρια διαρκείας για τον σύλλογό μας σε μεγάλους αριθμούς - που ξεπερνούν τη χωρητικότητα της αίθουσας όπου θα διοργανώσουμε τους επόμενους αγώνες! Ο σύλλογος λοιπόν θα οργανώσει έναν διαδικτυακό λογαριασμό (πλατφόρμα) ειδικά για αυτή την περίσταση, όπου όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να εγγραφούν, να δηλώσουν και να καταγράψουν εάν θα πάνε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Για όλους όσους για κάποιο λόγο δεν θα μπορέσουν να έρθουν στο Aleksandar Nikolić Hall την Παρασκευή, τα εισιτήρια διαρκείας θα «σβήσουν» προσωρινά για εκείνο το παιχνίδι - έτσι ώστε όλοι οι άλλοι να έχουν τουλάχιστον την παραμικρή άνεση για τον αγώνα που τους περιμένει. Λυπούμαστε ειλικρινά για την κατάσταση που βρεθήκαμε και την οποία ως σύλλογος δεν μπορούσαμε να επηρεάσουμε. Λόγω όλων των παραπάνω - δεν θα πραγματοποιηθεί πώληση ημερήσιων εισιτηρίων για τον αγώνα την Παρασκευή!

Ο σύλλογος θα βγάλει νέα ανακοίνωση για όλες τις λεπτομέρειες και οδηγίες για την είσοδο στην αίθουσα την Παρασκευή, αλλά και για τις λεπτομέρειες και τις εγγραφές όλων όσων δεν θα προσέλθουν στην αίθουσα την Παρασκευή.