Στην Κύπρο για φιλικά με Μακάμπι και Μπάγερν ο Παναθηναϊκός

Στην Κύπρο για φιλικά με Μακάμπι και Μπάγερν ο Παναθηναϊκός

Ηλίας Λαλιώτης 15:18 - 18.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:20 - 18.07.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα ταξιδέψει στην Κύπρο για να συμμετέχει στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» (14-16 Σεπτεμβρίου), μαζί με τις Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μπάγερν Μονάχου.

Γνωστό και επίσημα έγινε το πρώτο φιλικό τουρνουά στο οποίο θα συμμετάσχει ο Παναθηναϊκός AKTOR ενόψει της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν.

Αυτό δεν είναι άλλο από το «Νεόφυτος Χανδριώτης» το οποίο θα λάβει χώρα στη Λευκωσία από τις 14 έως τις 16 Σεπτεμβρίου. Μαζί με τους «πράσινους» θα είναι και οι Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μπάγερν Μονάχου.

Αταμάν: «Να μείνω για πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό, θα μιλήσει ο ατζέντης μου με τον Γιαννακόπουλο» - Τι είπε για μεταγραφή και Σέλτικς
EUROLEAGUE

21:24 - 17.07.2024

Αταμάν: «Να μείνω για πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό, θα μιλήσει ο ατζέντης μου με τον Γιαννακόπουλο» - Τι είπε για μεταγραφή και Σέλτικς

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στην Τουρκία για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και κάλεσε τους Μπόστον Σέλτικς στο ΟΑΚΑ για τον τίτλο του Πρωταθλητή Κόσμου.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η καρδιά της Ευρωλίγκα χτυπά το Σεπτέμβριο στην Κύπρο. Τρεις καλαθοσφαιρικοί κολοσσοί, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ AKTOR– ΜΑΚΑΜΠΙ PLAYTIΚA ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ κονταροχτυπιούνται στο παρκέ του «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» και υπόσχονται ένα τριήμερο γεμάτο δράση και υπερθέαμα.

Στις 14 – 15 -16 Σεπτεμβρίου η Κύπρος βάζει τα γιορτινά της για να υποδεχθεί την ελίτ της ευρωπαϊκής καλαθόσφαιρας στο 5ο Καλαθοσφαιρικό Τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης».

Ο εφτάστερος και νυν πρωταθλητής Ευρώπης Παναθηναϊκός AKTOR, η πολυπρωταθλήτρια Ισραήλ Μακάμπι Playtika Τελ Αβίβ και η γερμανική υπερδύναμη Μπάγερν Μονάχου συνθέτουν την ονειρική τριάδα που θα συμμετέχει στο φετινό τουρνουά, το οποίο έχει προγραμματιστεί για το τριήμερο 14-16 Σεπτεμβρίου στο Στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος- Ελευθερία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι ομάδες που έκλεισαν συμμετοχή στο φετινό Διεθνές Καλαθοσφαιρικό Τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», έχουν κατακτήσει συνολικά 201 τίτλους, ανάμεσα τους και 13 ευρωπαϊκά τρόπαια Ευρωλίγκα (7 ο Παναθηναϊκός, 6 η Μακάμπι Playtika Τελ Αβίβ). Σημαντικό να αναφερθεί ότι η χώρα μας θα υποδεχθεί για πρώτη φορά εστεμμένο πρωταθλητή Ευρώπης (Παναθηναϊκό AKTOR).

Οι διοργανωτές, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα, έχουν ετοιμάσει πολύ προσιτά οικονομικά πακέτα εισιτηρίων, προκειμένου να μπορέσει το φίλαθλο κοινό της Κύπρου να απολαύσει το υπερθέαμα και να δει από κοντά τα ινδάλματα του.

Σημειώστε τις ημερομηνίες, 14-16 Σεπτεμβρίου, προγραμματιστείτε για να μην λείψει κανείς από τη μεγάλη καλαθοσφαιρική γιορτή. Άλλωστε τέτοιους αγώνες σπάνια έχει τη δυνατότητα το φίλαθλο κοινό της Κύπρου να παρακολουθήσει ζωντανά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

Μακάμπι Playtika Τελ Αβίβ – Μπάγερν Μονάχου (18:45)

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Playtika Τελ Αβίβ (18:45)

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου

Παναθηναϊκός AKTOR – Μπάγερν Μονάχου (19:30)

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

€55 Ενήλικες για ΟΛΑ τα παιχνίδια (3 Αγώνες)

€35 Μαθηματικό / Φοιτητικό για ΟΛΑ τα παιχνίδια (3 Αγώνες)

€140 Οικογενειακό (2 Ενήλικες & 2 Παιδιά (Κάτω των 18) για ΟΛΑ τα παιχνίδια (3 Αγώνες)

€200 VIP TOURNAMENT PASS (1η σειρά - Θέση στο Παρκέ) (3 Αγώνες)

€150 VIP TOURNAMENT PASS (2η σειρά - Θέση στο Παρκέ) (3 Αγώνες)

€100 VIP TOURNAMENT PASS (3η σειρά - Θέση στο Παρκέ) (3 Αγώνες)».