Στην Κωνσταντινούπολη για φιλικό με την Εφές ο Παναθηναϊκός AKTOR - Το πρόγραμμα της προετοιμασίας

Στην Κωνσταντινούπολη για φιλικό με την Εφές ο Παναθηναϊκός AKTOR - Το πρόγραμμα της προετοιμασίας

Ηλίας Λαλιώτης 20:23 - 27.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:29 - 27.08.2024

Ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν «έκλεισε» ο Παναθηναϊκός.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει στον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ήδη αρκετοί Έλληνες και ξένοι παίκτες έχουν επιστρέψει στην Αθήνα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι, προκειμένου να περάσουν από τις καθιερωμένες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία να αναχωρήσουν για τη Σλοβενία.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Παναθηναϊκός έκλεισε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι, καθώς θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές στις 24 Σεπτεμβρίου (20:00).

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα με την πρώην ομάδα του Εργκίν Αταμάν, καθώς η τουρκική ομάδα άλλαξε έδρα και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο νεότευκτο BF Salon του Basketbol Gelisim Merkezi.

Θυμίζουμε πως ήδη ο Παναθηναϊκός θα δώσει φιλικά παιχνίδια στη Σλοβενία (6-7/9) σε φιλικό τουρνουά με τη συμμετοχή των Αναντολού Εφές, Μπάγερν Μονάχου και Τσεντεβίτα, στη συνέχεια θα βρεθεί στην Κύπρο για το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» (14-16/8) με την παρουσία των Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μπάγερν Μονάχου, ενώ στις 21 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένο το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που θα διεξαχθεί στο Καλλιμάρμαρο, με το Τριφύλλι να αντιμετωπίζει την Παρτιζάν (22:00).