Στο ΟΑΚΑ ο Γιαννακόπουλος για την προπόνηση του Παναθηναϊκού AKTOR

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

i

© Intime

Στο ΟΑΚΑ ο Γιαννακόπουλος για την προπόνηση του Παναθηναϊκού AKTOR

Ηλίας Λαλιώτης 16:55 - 09.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:00 - 09.10.2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ το μεσημέρι της Τετάρτης και παρακολούθησε δια ζώσης την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού AKTOR πριν από την αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR μετράει αντίστροφα για την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση της σεζόν, αυτή κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στο ανανεωμένο κλειστό του ΟΑΚΑ, το βράδυ της Πέμπτης. Το νέο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχτεί τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να βρεθεί σε ένα από τα πιο σύγχρονα γήπεδα της Ευρώπης.

Την Τρίτη (08/10) έγινε η πρόβα τζενεράλε εντός της κεντρικής σάλας, ώστε να είναι όλα στην εντέλεια για τη σεζόν που έρχεται. Μία μέρα αργότερα, την Τετάρτη (09/10) οι παίκτες του τριφυλλιού και ο Εργκίν Αταμάν βρέθηκαν στο glass floor του ΟΑΚΑ για την προπόνηση της ομάδας, που ήταν και η τελευταία πριν από την αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Γερμανίας.

Σε αυτή υπήρχε και μια ξεχωριστή παρουσία. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να δει δια ζώσης την δουλειά που γίνεται εντός των τειχών.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ βρέθηκε στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για να δει ολοκληρωμένο το νέο ΟΑΚΑ, αλλά και να επιθεωρήσει όλους τους χώρους του άκρως ανανεωμένου κλειστού, που πλέον έχει γίνει... στολίδι σε όλα τα επίπεδα.