Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τη δουλειά στη Σλοβενία για τρίτη μέρα (vid)

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τη δουλειά στη Σλοβενία για τρίτη μέρα (vid)

Sportal newsroom 15:02 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:07 - 02.09.2024

Τρίτη μέρα προετοιμασίας για τον Παναθηναϊκό στη Σλοβενία και οι ρυθμοί ανεβαίνουν όλο και περισσότερο για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται για τον Παναθηναϊκό στη Σλοβενία, με το τριφύλλι να χτίζεται ενόψει της νέας σεζόν, υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν.

Για τρίτη μέρα οι παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας και Euroleague πέρασαν πολλές ώρες στο γυμναστήριο, αλλά και στο παρκέ, υπό τις οδηγίες των προπονητών και των γυμναστών της ομάδας, θέλοντας να βάλουν τις βάσεις για μια άκρως απαιτητική σεζόν, με υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Ο Κώστας Σλούκας συνεχίζει να ανεβάζει στροφές με τη σειρά του, την ώρα που άπαντες είναι ετοιμοπόλεμοι και δείχνουν μεγάλη ένταση και διάθεση στις προπονήσεις. Προσεχώς στο πρόγραμμα της ομάδας θα μπουν οι Ματίας Λεσόρ, Κέντρικ Ναν, αλλά και ο Ομέρ Γιουρτσεβέν, που αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «πράσινων».

Ευρωλίγκα 2024-25: Στα φαβορί για τον τίτλο και φέτος Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός!
EUROLEAGUE

12:03 - 02.09.2024

Ευρωλίγκα 2024-25: Στα φαβορί για τον τίτλο και φέτος Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός!

Η περσινή Euroleague συνδυάστηκε με την… μετονομασία του Παναθηναϊκού. Κάνοντας μια πραγματικά μυθική σεζόν, ο «εξάστερος» αφενός επέστρεψε σε Final-4 μετά από πολύ καιρό, αφετέρου επανήλθε στον ευρωπαϊκό θρόνο μετά από 13 χρόνια νικώντας στον τελικό του Βερολίνου την πανίσχυρη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού θα συνεχιστεί στους ίδιους ρυθμούς πριν η αποστολή βρεθεί στη Λιουμπλιάνα για ένα δυνατό τουρνουά με άρωμα... Euroleague, το οποίο και θα διοργανώσει η Τσεντεβίτα Ολίμπια.

Πάρτε μια γεύση από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Κράνσκα Γκόρα:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!