Τα πλάνα από την παρακάμερα του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό του Stoiximan Super Cup (vid)

Τα πλάνα από την παρακάμερα του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό του Stoiximan Super Cup (vid)

Απόστολος Μαυράκης 14:39 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:44 - 29.09.2024

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω σχετικής της ανάρτησης στα social media, μας έδωσε μερικά πλάνα από το παρασκήνιο του χθεσινού ημιτελικού με τον Άρη για το Stoiximan Super Cup.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου (28/9) με 81-68 του Άρη στον ημιτελικό του Stoiximan Super Cup και κάπως έτσι προκρίθηκε στον 3ο του σερί τελικό και 5ο του συνολικά στην ιστορία των ελληνικών Super Cup. Οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με τους ερυθρόλευκους να έχουν επικρατήσει ήδη στις δυο προηγούμενες συναντήσεις τους στον τελικό του εν λόγω θεσμού.

Στον ημιτελικού του Σαββάτου κόντρα στον Άρη ο Παναθηναϊκός δεν είχε και το πιο εύκολο έργο, παρόλα αυτά κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό του στο σκληρό αυτό παιχνίδι και να μην αφήσει πολλά περιθώρια στους Θεσσαλονικείς, εξασφαλίζοντας κάπως έτσι την πρόκρισή του στον τελικό του Stoiximan Super Cup. Από τον εν λόγω αγώνα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μοιράστηκε μέσω των social media της την οπτική της πράσινης... παρακάμερας.

Στο σχετικό βίντεο, διακρίνονται οι παίκτες του Παναθηναϊκού να προθερμαίνονται στο κλειστό γήπεδο Καλλιθέας Ρόδου, με ένα πλάνο μάλιστα να εστιάζει στον Φραγκίσκο Αλβέρτη. Έπειτα, ακολουθούν και εναλλάσσονται πλάνα από το παιχνίδι, αλλά και από την κερκίδα και τους φίλους του Παναθηναϊκού που υποστήριζαν την ομάδα με την φωνή τους.

Μέσω σχετικής ανάρτησής της μάλιστα, η Stoiximan GBL ανακοίνωσε το sold-out του τελικού της Κυριακής 29/9 για το Stoiximan Super Cup μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Το κλειστό γυμναστήριο Καλλιθέας Ρόδου, αναμένεται να είναι γεμάτο, με την πρώτη εγχώρια εφετινή διοργάνωση να κλείνει με τον ιδανικότερο και τον πιο γιορτινό τρόπο.

Ο μεγάλος τελικός του Stoiximan Super Cup διεξάγεται σήμερα Κυριακή (29/9) στις 20:30 και θα είναι ο τρίτος -και μάλιστα συνεχόμενος- στην ιστορία του θεσμού μεταξύ των δύο «αιωνίων». Υπενθυμίζουμε πως πέρσι ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει του Παναθηναϊκού με το 75-51, κάνοντας το back-to-back και μένει να δούμε εάν θα κάνει το three-peat ή αν οι πράσινοι θα κάνουν το comeback από το 2021 και την νίκη τους κόντρα στο Προμηθέα.