Τα συλλυπητήρια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR για τον χαμό του Δάνη Κατρανίδη
i

© PrtScr

Τα συλλυπητήρια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR για τον χαμό του Δάνη Κατρανίδη

Sportal newsroom 12:10 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:10 - 01.09.2024

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR μετέφερε τα συλλυπητήριά της μέσω ανακοίνωσης στην οικογένεια του Δάνη Κατρανίδη, για τον θάνατο του ηθοποιού που ενσάρκωσε τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Σε ηλικία 75 ετών έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός Δάνης Κατρανίδης. Ένας από τους πιο εμβληματικούς ρόλους που κλήθηκε να ενσαρκώσει τα τελευταία χρόνια της καριέρας του ήταν αυτός του Παύλου Γιαννακόπουλου στην ταινία «Ταξίδι στα Αστέρια», με αφορμή τα 100 χρόνια από την ίδρυση του τμήματος μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Η πράσινη ΚΑΕ μετέφερε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Δάνη Κατρανίδη μετά τον χαμό του ηθοποιού με ανάρτησή της στα social media.

Πέθανε ο ηθοποιός Δάνης Κατρανίδης
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

11:12 - 01.09.2024

Πέθανε ο ηθοποιός Δάνης Κατρανίδης

Σε ηλικία 75 ετών έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός Δάνης Κατρανίδης. Ένας από τους πιο εμβληματικούς ρόλους των τελευταίων χρόνων της καριέρας ήταν αυτός του Παύλου Γιαννακόπουλου στην ταινία «Ταξίδι στα Αστέρια».

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του σπουδαίου ηθοποιού, Δάνη Κατρανίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Μεταξύ των ρόλων που είχε υποδυθεί εξαιρετικά, ήταν και εκείνος του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου, στην ταινία «Ταξίδι στα Αστέρια».

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.»

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!