Αυτό είναι το συμβόλαιο του Τσεντί Οσμάν - Το «χρυσό» deal που έκανε ο Παναθηναϊκός

Αυτό είναι το συμβόλαιο του Τσεντί Οσμάν - Το «χρυσό» deal που έκανε ο Παναθηναϊκός

Ηλίας Λαλιώτης 22:21 - 08.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:27 - 09.09.2024

Ο Τσεντί Οσμάν ήθελε σαν... τρελός να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό του Εργκίν Αταμάν, κάτι που φαίνεται κι από την οικονομική συμφωνία που έκαναν οι «πράσινοι» μαζί του.

Ο Τσεντί Οσμάν είναι η τελευταία μεταγραφική «βόμβα» που πυροδότησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δημιουργώντας ένα ονειρικό ρόστερ για τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο 29χρονος Τούρκος φόργουορντ μετά από μια 7ετία στο ΝΒΑ ήρθε το βράδυ της Κυριακής (8/9) στην Αθήνα κι από αύριο θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «πράσινων» και θα πιάσει δουλειά για να βρεθεί το συντομότερο δυνατόν στο επιθυμητό επίπεδο.

Ο Τσεντί Οσμάν στις δηλώσεις του ανέφερε ότι η απόφαση που πήρε ήταν πολύ εύκολη, τόσο γιατί ήξερε το μέγεθος του Παναθηναϊκού, όσο και γιατί ήθελε να συνεργαστεί με τον Εργκίν Αταμάν, τον οποίο γνωρίζει από μικρό παιδί.

Και η αλήθεια είναι πως το οικονομικό κομμάτι έπαιξε τον μικρότερο ρόλο για τον Τούρκο διεθνή. Η επιθυμία του φορέσει τη φανέλα με τα 7 αστέρια, να παίξει με αυτή στο γεμάτο ΟΑΚΑ και να διεκδικήσει το 8ο ευρωπαϊκό της ομάδας ήταν αυτή που μέτρησε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Πόσα χρήματα έβγαλε στο NBA o Τσεντί Οσμάν και ποια ήταν η στατιστική του σε Καβαλίερς και Σπερς
EUROLEAGUE

14:37 - 07.09.2024

Πόσα χρήματα έβγαλε στο NBA o Τσεντί Οσμάν και ποια ήταν η στατιστική του σε Καβαλίερς και Σπερς

Ο Τσέντι Οσμάν επιστρέφει στην Ευρώπη έπειτα από επτά σεζόν στο NBA για να γίνει μέλος του Παναθηναϊκού και κουβαλάει μαζί του, πέραν από ταλέντο, το δυνατό βιογραφικό του και σχεδόν 40 εκατομμύρια δολάρια καταθέσεων από το συμβόλαιά του στο Κλίβελαντ και στο Σαν Αντόνιο.

Έχοντας αμειφθεί με πολλά εκατομμύρια δολάρια τα προηγούμενα χρόνια (6,8 πήρε στην τελευταία του σεζόν με το Σαν Αντόνιο, σχεδόν 40 συνολικά), ο Παναθηναϊκός συμφώνησε μαζί του για ένα χρόνο έναντι 1,6 εκατ. δολάρια, τα οποία μπορεί να φτάσουν τα 1,8 εκατ. μαζί με τα μπόνους!

Όσο για το νούμερο που θα έχει στη φανέλα του ο Τσεντί Οσμάν, αυτό δεν είναι άλλο από το «16», το οποίο φορούσε και τα προηγούμενα 7 χρόνια στο NBA.