Τελευταίο τεστ, αλλά κεκλεισμένων των θυρών για τον Παναθηναϊκό AKTOR πριν το Super Cup της Ρόδου
i

© Intime

Τελευταίο τεστ, αλλά κεκλεισμένων των θυρών για τον Παναθηναϊκό AKTOR πριν το Super Cup της Ρόδου

Ευτυχία Οικονομίδου 09:23 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 09:52 - 25.09.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα δώσει την πρόβα τζενεράλε του πριν το Super Cup της Ρόδου (28-29/09) κόντρα στην Αναντολού Εφές σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Μετά την άνετη και με μεγάλο εύρος νίκη του επί της Γαλατασαράι (56-85), ο Παναθηναϊκός AKTOR θα δώσει το τελευταίο φιλικό της προετοιμασίας του πριν ταξιδέψει στη Ρόδο για το Super Cup αυτό το Σαββατοκύριακο (28-29/09).

Οι «πράσινοι» θα ολοκληρώσουν το... τουρ στην Κωνσταντινούπολη με την Αναντολού Εφές να παίρνει σειρά την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 20:00, αντί των 20:30 που ήταν προγραμματισμένος ο αγώνας, ως μία πρόβα τζενεράλε για τις επίσημες υποχρεώσεις του που ξεκινούν εντός ολίγων ημερών.

Ο Τσεντί Οσμάν στο Sportal: «Ο φετινός Παναθηναϊκός είναι κορυφαίος όπως του 2009 - Ήρθα για να ράψουμε το 8ο αστέρι»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

13:39 - 24.09.2024

Ο Τσεντί Οσμάν στο Sportal: «Ο φετινός Παναθηναϊκός είναι κορυφαίος όπως του 2009 - Ήρθα για να ράψουμε το 8ο αστέρι»

Ο Τσεντί Οσμάν παραδέχεται στην κάμερα του Sportal πως η EuroLeague του έχει λείψει κι έρχεται από το NBA για να ράψει το 8ο αστέρι στη φανέλα του Παναθηναϊκού - Τι είπε για Αταμάν, Σλούκα και Ολυμπιακό.

Ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών τόσο για τους φιλάθλους όσο και για τους δημοσιογράφους, ενώ δεν θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το τριφύλλι ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη με απουσίες αφού έμειναν εκτός ο Κώστας Σλούκας, ο Λορέντζο Μπράουν και ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Οι δύο πρώτοι κάνουν αγώνα δρόμου να προλάβουν τους αγώνες του Super Cup. Ο Ματίας Λεσόρ ήταν στη δωδεκάδα του αγώνα με τη Γαλατά αλλά προφυλάχθηκε και δεν αγωνίστηκε.

Οι Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Τσεντί Οσμάν και Ομέρ Γιουρτσεβέν ήταν κορυφαίοι για τον Παναθηναϊκό AKTOR σε αυτό το παιχνίδι, ενώ βοηθητικοί πολύ ήταν και ο Τζέριαν Γκραντ μαζί με τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Η εξέλιξη του αγώνα ήταν καταιγιστική για τους «πράσινους» που άγγιξαν τη νίκη με... 30άρα, αφήνοντας την οικοδέσποινα Γαλατασαράι να σκοράρει μόλις 22 πόντους σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.