Αποθέωση για τον Αταμάν στο φιλικό για τον Ντράζεν Πέτροβιτς - Το μήνυμα του Παναθηναϊκού (vid)

Αποθέωση για τον Αταμάν στο φιλικό για τον Ντράζεν Πέτροβιτς - Το μήνυμα του Παναθηναϊκού (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 00:45 - 06.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:49 - 06.09.2024

O Παναθηναϊκός AKTOR είχε τετραπλή εκπροσώπηση στο φιλικό που έγινε στο Ζάγκρεμπ στη μνήμη του Ντράζεν Πέτροβιτς, με τον Εργκίν Αταμάν να δέχεται θερμή υποδοχή.

Βραδιά μνήμης στο Ζάγκρεμπ, με το φιλικό για τον αείμνηστο Ντράζεν Πέτροβιτς. Στην πρωτεύουσα της Κροατίας βρέθηκαν κορυφαία ονόματα του μπάσκετ για να τιμήσουν τον «Μότσαρτ», με τον πρωταθλητή Ευρώπης να έχει τετραπλή εκπροσώπηση.

Από τον Παναθηναϊκό AKTOR βρέθηκαν στο ματς ο Εργκίν Αταμάν, ο Σάνι Μπετσίροβις, ο Ματίας Λεσόρ και ο Basketball and Communication Director της ΚΑΕ, Δημήτρης Κοντός.

Άλλωστε, ο Ντράζεν Πέτροβιτς είχε συμφωνήσει με τον Παύλο Γιαννακόπουλο να συνεχίσει την καριέρα του στο Τριφύλλι, λίγες ημέρες πριν από το τραγικό τροχαίο που του στέρησε τη ζωή.

Μάλιστα, κατά την παρουσίαση του στο κοινό, ο Εργκίν Αταμάν έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής, ενώ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR με μήνυμα στα social media ανέφερε:

«Είναι τιμή μας να συμμετέχουμε σε μια εκδήλωση στη μνήμη του αείμνηστου Ντράζεν Πέτροβιτς. Ο προπονητής μας, Εργκίν Αταμάν, ο τεχνικός μας διευθυντής, Σάνι Μπετσίροβιτς, ο Διευθυντής Μπάσκετ και Επικοινωνίας, Δημήτρης Κόντος και ο παίκτης μας, Ματίας Λεσόρ, εκπροσωπούν απόψε τον Παναθηναϊκό BC AKTOR».