Νοκ άουτ Μπράουν και Λεσόρ για Παρτιζάν - Τα δεδομένα ενόψει Σούπερ Καπ για τον Παναθηναϊκό

Νοκ άουτ Μπράουν και Λεσόρ για Παρτιζάν - Τα δεδομένα ενόψει Σούπερ Καπ για τον Παναθηναϊκό

Ηλίας Λαλιώτης 22:35 - 20.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:42 - 20.09.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών με τους Ματίας Λεσόρ και Λορέντζο Μπράουν, οι οποίοι χάνουν το «Παύλος Γιαννακόπουλος» και «τρέχουν»

O Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετώπισε το απόγευμα της Παρασκευής (20/9) την Μακάμπι Τελ Αβίβ σε φιλικό παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών στη Γλυφάδα, έχοντας δύο νέες απουσίες.

Οι Ματίας Λεσόρ και Λορέντζο Μπράουν δεν αγωνίστηκαν καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, που προέκυψαν την Πέμπτη (19/9).

Κακός... μπελάς για τον Παναθηναϊκό η Μακάμπι, νέα φιλική ήττα στη Γλυφάδα
EUROLEAGUE

20:40 - 20.09.2024

Κακός... μπελάς για τον Παναθηναϊκό η Μακάμπι, νέα φιλική ήττα στη Γλυφάδα

O Παναθηναϊκός AKTOR ηττήθηκε για δεύτερη φορά από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ μέσα σε λίγες μέρες, αυτή τη φορά με 73-81 στη Γλυφάδα, έχοντας κορυφαίους τους Κώστα Αντετοκούνμπο (στην πρώτη φετινή του εμφάνιση) και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Ο Γάλλος σέντερ υπέστη διάστρεμμα α' βαθμού στη δεξιά ποδοκνημική, ενώ ο Αμερικανός γκαρντ έχει μια φλεγμονή δεξιού άκρου ποδός.

Οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού δεν υπολογίζονται δεδομένα για την αναμέτρηση με την Παρτιζάν στο Καλλιμάρμαρο για το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» (21/9, 22:00) και θα φανεί τις επόμενες μέρες αν θα ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη για τα φιλικά με Γαλατασαράι (23/9) και Αναντολού Εφές (24/9), αν και μοιάζει δύσκολο σε πρώτη φάση.

Αυτό που ενδιαφέρει τον Εργκίν Αταμάν είναι να έχει διαθέσιμους τους δύο παίκτες του στο Σούπερ Καπ της Ρόδου (28-29/9). Ο Ματίας Λεσόρ φαίνεται πως θα είναι πανέτοιμος για αυτά τα ματς, ενώ εκτός απροόπτου και ο Λορέντζο Μπράουν θα είναι στη διάθεση του προπονητή του.