Τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική ο Καμπάτσο - Κανονικά απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR

Φακούντο Καμπάτσο - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική ο Καμπάτσο - Κανονικά απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR

Ευτυχία Οικονομίδου 13:17 - 14.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:23 - 14.10.2024

Ο Φακούντο Καμπάτσο τιμωρήθηκε με ποινή μιας αγωνιστικής από την EuroLeague και θα χάσει την αναμέτρηση με την Μπασκόνια, όμως θα είναι κανονικά διαθέσιμος για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR.

O Φακούντο Καμπάτσο τιμωρήθηκε με ποινή μιας αγωνιστικής από την EuroLeague κι έτσι η Ρεάλ Μαδρίτης θα παραταχθεί χωρίς εκείνον απέναντι στην Μπασκόνια για τις ανάγκες της τρίτης αγωνιστικής και μάλιστα εν μέσω διαβολοβδομάδας.

Αυτό σημαίνει ότι θα είναι κανονικά στη διάθεση του Τσους Ματέο για το δεύτερο παιχνίδι της διπλής αγωνιστικής, όπου η «βασίλισσα» θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό AKTOR στη Μαδρίτη την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι η τιμωρία του υπεβλήθη, καθώς έδειξε ασέβεια προς τους διαιτητές της διοργάνωσης στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, όπου μάλιστα η Ρεάλ στραβοπάτησε και ηττήθηκε. Ο Καμπάτσο δεν πήρε με... καλό μάτι την απόφαση ων διαιτητών να σφυρίξουν φάουλ εις βάρος της ομάδας του, τους επιτέθηκε και έτσι αποβλήθηκε από τον αγώνα, ο οποίος έληξε υπέρ της γερμανικής ομάδας με σκορ 97-89. Στο 92-89 η ομάδα του Τσους Ματέο είχε την τελευταία κατοχή, με 17,2'' για το τέλος. Ο Φακούντο Καμπάτσο επιχείρησε τρίποντο, το οποίο ήταν πολύ άστοχο και στην εξέλιξη της φάσης ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς κέρδισε φάουλ από τον Γκάμπριελ Ντεκ. Ο 33χρονος γκαρντ ήταν έξαλλος με την απόφαση και χρειάστηκε η βοήθεια του Ιμπάκα προκειμένου να ηρεμήσει,

Η ανακοίνωση της EuroLeague Basketball:

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

«Ο Εφέτης Δικαστής εξέδωσε την απόφασή του μετά την προσφυγή που ασκήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Φακούντο Καμπάσο σχετικά με την κύρωση που επιβλήθηκε στον Φακούντο Καμπάσο για ενέργειες που αποτελούν έλλειψη σεβασμού προς τους διαιτητές κατά τη διάρκεια του αγώνα εναντίον της Μπάγερν.

Ο Εφέτης Δικαστής έχει επικυρώσει την αρχική κύρωση, ως εκ τούτου Φακούντο Καμπάσο δεν μπορέσει να συμμετάσχει στην 3η αγωνιστική».