Επική αποχαιρετιστήρια ομιλία Αταμάν σε Μπαλτσερόφσκι - «Ελπίζω να κάνω λάθος για εσένα, όπως με τον Μούσα» (vid)

Επική αποχαιρετιστήρια ομιλία Αταμάν σε Μπαλτσερόφσκι - «Ελπίζω να κάνω λάθος για εσένα, όπως με τον Μούσα» (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 23:43 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:52 - 02.09.2024

Ο Εργκίν Αταμάν αποχαιρέτησε τον Όλεκ Μπαλτσερόφσκι μπροστά σε όλη την ομάδα του Παναθηναϊκού AKTOR, αναφέροντας πως ελπίζει ο Πολωνός σέντερ να έχει την ίδια πορεία με τους Τζάναν Μούσα και Φιλίπ Πετρούσεφ.

Ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι αποτελεί και επίσημα παρελθόν για τον Παναθηναϊκό AKTOR, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μάλαγα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Πολωνός σέντερ πραγματοποίησε την Δευτέρα (2/9) την τελευταία του προπόνηση με τους πρωταθλητές Ευρώπης και στο τέλος της ο Εργκίν Αταμάν μάζεψε όλους τους παίκτες και έκανε μια συγκινητική αποχαιρετιστήρια ομιλία.

Μάλιστα, θυμήθηκε το λάθος που έκανε με τον Τζάναν Μούσα στην Αναντόλου Έφες, αλλά και το παράδειγμα του Φιλίπ Πετρούσεφ και ευχήθηκε να γίνει κάτι παρόμοιο με τον Όλεκ Μπαλτσερόφσκι.

«Θα χρειαστώ ένα λεπτό για να κάνω μία ανακοίνωση. Σήμερα ήταν η τελευταία προπόνηση του Όλεκ με την ομάδα μας. Σε ευχαριστώ για την υποστήριξή σου στην ομάδα την περασμένη χρονιά. Δεν είχα την ευκαιρία να σου δώσω περισσότερο χρόνο συμμετοχής στη EuroLeague, αλλά ήσουν άξιο μέλος αυτής της πρωταθλήτριας ομάδας.

Όταν ήμουν στην Έφες, αποδέσμευσα τον Τζάναν Μούσα και στη συνέχεια εκείνος έγινε σταρ σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Μετά, αποχώρησε ο Φιλίπ Πετρούσεβ γιατί ήθελε να παίξει στο NBA. Πλέον παίζει στον Ολυμπιακό και βγάζει καλά χρήματα. Οπότε, ελπίζω πως η απόφασή μου για εσένα θα είναι λανθασμένη και θα επιστρέψεις στην ομάδα τα επόμενα χρόνια με ένα πολύ μεγάλο, διπλάσιο ή τριπλάσιο συμβόλαιο» ήταν τα λόγια του Αταμάν.