Μία μέρα από τη... ζωή του Παναθηναϊκού στα βουνά της Σλοβενίας μέσα από την κάμερα της ELPA (vid)
i

Ντίνος Μήτογλου / printscreen

Μία μέρα από τη... ζωή του Παναθηναϊκού στα βουνά της Σλοβενίας μέσα από την κάμερα της ELPA (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:25 - 26.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:29 - 26.09.2024

H Ένωση παικτών της Euroleague, γνωστή και ως ELPA, δημοσίευσε ένα βίντεο στο πλαίσιο της σειράς «A day in life», με τη δράση του Παναθηναϊκού στη Σλοβενία, όπου έκανε προετοιμασία.

Λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου κι ενώ ο Παναθηναϊκός βρισκόταν στη Σλοβενία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, οι «πράσινοι» δέχθηκαν μία επίσκεψη. Οι άνθρωποι και οι τεχνικοί της ELPA, δηλαδή της Ένωσης Παικτών της Euroleague, επισκέφτηκαν στα βουνά τους πρωταθλητές Ευρώπης και πέρασαν μία μέρα μαζί τους.

Το έκαναν στο πλαίσιο της σειράς που δημιουργούν με τίτλο «Α day in life» και παρουσιάζονται οι ώρες και οι στιγμές του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια των προπονήσεων στην εξοχή.

Στο βίντεο αρχικά εμφανίζεται ο Μάριους Γκριγκόνις για να υποδεχθεί τους εκπρόσωπους της ELPA στο ξενοδοχείο, ενώ ακολούθως ο Ιωάννης Παπαπέτρου παίρνει τον λόγο για να θυμίσει τι έγινε πέρσι σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και για να υπογραμμίσει τους επόμενους στόχους του συνόλου που εκπροσωπεί.

Ο Παπαπέτρου στο Sportal: «Έκλαψα στο 7ο, θα κλάψω και στο 8ο - Παίζω στην ομάδα που αγαπώ από παιδί»
SPORTAL ORIGINALS

13:16 - 21.09.2024

Ο Παπαπέτρου στο Sportal: «Έκλαψα στο 7ο, θα κλάψω και στο 8ο - Παίζω στην ομάδα που αγαπώ από παιδί»

Αν και ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν κλαίει συχνά, όπως μας είπε, θεωρεί πως όταν κατέκτησε ο Παναθηναϊκός την Euroleague «και λίγο έκλαψα», ενώ αν επαναληφθεί κάτι τέτοιο «σίγουρα θα ξανακλάψω». Μιλώντας στην κάμερα του Sportal, ο 30χρονος φόργουορντ θυμήθηκε τα... παλιά, τις δύσκολες στιγμές, τις καλές και την μαγική περσινή σεζόν. Τώρα όμως, κοιτάει τις προκλήσεις που έρχονται και μας αποκαλύπτει τον τρόπο που σκέφτεται!

Κεντρικό ρόλο στο οπτικοακουστικό υλικό έχει και ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος -μεταξύ άλλων- αναφέρει και δίνει βαρύτητα και την ισχυρή παρουσία στην ομάδα του μεγαλομετόχου, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ενώ ο Τζέριαν Γκραντ από το προπονητικό κέντρο κι ενώ κάνει ντρίμπλες και ασκήσεις, θυμάται τον εντυπωσιακό τρόπο που οι φίλαθλοι υποδέχθηκαν αυτόν, τους συμπαίκτες και τους προπονητές τους στο αεροδρόμιο με την επιστροφή τους από το Βερολίνο ως κατακτητές της Euroleague.