Το depth chart του Παναθηναϊκού μετά τη μεταγραφή Οσμάν

Το depth chart του Παναθηναϊκού μετά τη μεταγραφή Οσμάν

Ηλίας Λαλιώτης 13:55 - 07.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 07.09.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει ένα από τα πληρέστερα ρόστερ στη φετινή EuroLeague μετά την απόκτηση του Τσεντί Οσμάν - Οι επιλογές του Εργκίν Αταμάν.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ξεκίνησε και ολοκληρώνει με τον πλέον δυναμικό τρόπο τη φετινή μεταγραφική περίοδο.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης τάραξαν την Ευρωλίγκα με την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν, δημιουργώντας μια ασυναγώνιστη περιφερειακή γραμμή, γέμισαν τη frontline τους με τον Ομέρ Γιουρτσεβέν και πλέον πέρασαν στο ανώτατο επίπεδο.

Με τη μεταγραφή του Τσεντί Οσμάν, του πιο ενεργού παίκτη από αυτούς που έκαναν το βήμα επιστροφής στην Ευρώπη από το NBA, την οποία ανακοίνωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δημιουργούν ίσως το πληρέστερο ρόστερ της νέας EuroLeague.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι Λος Άντζελες Λέικερς είχαν δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του 29χρονου Τούρκου φόργουορντ.

Ωστόσο, το θέμα δεν προχώρησε και ο παίκτης αποφάσισε να γυρίσει στην Ευρώπη. Ρεάλ Μαδρίτης, Εφές και Παρτιζάν μπήκαν στο παιχνίδι, αλλά ο Παναθηναϊκός έχοντας το πλεονέκτημα του Εργκίν Αταμάν, με τον οποίο μίλησε ο παίκτης, τον έκανε δικό του.

Με τη σειρά του ο Τούρκος τεχνικός έχει ένα πληρέστατο ρόστερ στα χέρια του πλέον, το οποίο καλείται να διαχειριστεί για να υπερασπιστεί τους τίτλους που κατέκτησε σε EuroLeague και Stoiximan Basket League.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός έχει 8 ξένους, με έναν να μένει εκτός ελληνικού ρόστερ κι έναν ακόμα να «κόβεται» από την τελική 12άδα κάθε αγώνα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το depth chart του Παναθηναϊκού:

Ποιος είναι ο Τσεντί Οσμάν

Ο Τσεντί Οσμάν έχει περάσει από το κορυφαίο επίπεδο της EuroLeague, καθώς αγωνίστηκε με τη φανέλα της Αναντολού Εφές, από το 2012 έως και 2017.

Εν συνεχεία, ο Τούρκος φόργουορντ έκανε το άλμα στο NBA, όπου καθιερώθηκε την προηγούμενη 7ετία μετρώντας 476 συμμετοχές με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και Σαν Αντόνιο Σπερς.

Μάλιστα, ο 29χρονος άσος είχε ενεργό ρόλο και την περσινή σεζόν, καθώς αγωνίστηκε σε 72 παιχνίδια με την ομάδα του Σαν Αντόνιο μετρώντας κατά μέσο όρο 6.8 πόντους, 2.5 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ σε 17:30 λεπτά συμμετοχής.