Παναθηναϊκός: «Η αγάπη του κόσμου, κίνητρο για την ομάδα»

ΟΑΚΑ

i

© Intime

Παναθηναϊκός: «Η αγάπη του κόσμου, κίνητρο για την ομάδα»

Ηλίας Λαλιώτης 20:08 - 17.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:12 - 29.05.2024

Ευχαριστήριο μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού που εξαφάνισε τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, εξέδωσε η ΚΑΕ.

Ο Παναθηναϊκός... ξεπούλησε τα διαρκείας της νέας σεζόν, αφού τα έθεσε στη διάθεση του κοινού λίγες μέρες μετά την πρόκρισή του στο Final Four της Euroleague και την Παρασκευή 17/5 η ΚΑΕ ευχαρίστησε τον κόσμο της για την ανταπόκριση.

Οι πράσινοι εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας τονίζει ότι η αγάπη του κόσμου της ομάδας είναι κίνητρο για τους παίκτες, ενώ σημειώνει ότι τα διαρκείας της νέας σεζόν έχουν εξαντληθεί και δεν θα κυκλοφορήσουν άλλα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς τους φιλάθλους της, οι οποίοι εξάντλησαν μέσα σε λίγες μόνο ώρες όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Το γεγονός ότι περισσότεροι από 11.000 φίλαθλοι έκλεισαν τη θέση τους στο νέο ΟΑΚΑ, από την πρώτη κιόλας ημέρα κυκλοφορίας των εισιτηρίων διαρκείας για την επόμενη σεζόν, αποτελεί από μόνο του ένα μοναδικό φαινόμενο.

Αυτή η αγάπη και η υποστήριξη του κόσμου, μας δίνουν τη δύναμη και το κίνητρο ώστε να εργαστούμε ακόμη πιο σκληρά προκειμένου να κάνουμε τον Παναθηναϊκό μας ακόμη καλύτερο, ακόμη ισχυρότερο.

Σημειώνεται πως η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την σεζόν 2024-2025 έχει ολοκληρωθεί και δεν θα κυκλοφορήσουν άλλα.

Και αυτό γιατί στόχος μας είναι να βρίσκεται στη διάθεση του κοινού ένας σημαντικός αριθμός μεμονωμένων εισιτηρίων, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι να παρευρεθούν στις εξέδρες του νέου ΟΑΚΑ για να υποστηρίξουν την ομάδα μας στους εντός έδρας αγώνες της επόμενης αγωνιστικής περιόδου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σας ευχαριστούμε....