Το glass floor του ΟΑΚΑ... άναψε και είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί Παναθηναϊκό και Μπάγερν! (vid)

Το glass floor του ΟΑΚΑ... άναψε και είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί Παναθηναϊκό και Μπάγερν! (vid)

Απόστολος Μαυράκης 13:37 - 09.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:44 - 09.10.2024

Την Πέμπτη 10/10 ο Παναθηναϊκός δίνει τον πρώτο του εντός έδρας αγώνα στο ολόφρεσκο ΟΑΚΑ, αντιμετωπίζοντας την Μπάγερν. Την παράσταση βέβαια αναμένεται να κλέψει το glass floor, από το οποίο ο χορηγός των πρασίνων, Πάμε Στοίχημα, μας έδωσε μία διακριτική... γεύση.

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για την επιστροφή του στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ, αρχής γενομένης από το βράδυ της Πέμπτης 10/10 (NovaSports Prime, 21:15). Αυτό που βέβαια ξεχωρίζει στο ανανεωμένο γήπεδο των πρασίνων, είναι ο... τόπος του εγκλήματος, εκεί που γίνονται όλα. Δηλαδή το παρκέ.

Ήδη από το καλοκαίρι, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε κάνει γνωστή την τοποθέτηση του γνωστού και ως «Glass Floor», ένα παρκέ δηλαδή διαφορετικό από τα παραδοσιακά ξύλινα.

Το εν λόγω glass floor, αποτελείται από φώτα LED, τα οποία ουσιαστικά διαμορφώνουν και το τί θα απεικονίζεται πάνω στο παρκέ. Πέραν των γραμμών του γηπέδου, το «γυάλινο παρκέ» χρησιμεύει και στην εμφάνιση χορηγών, χωρίς να τοποθετούνται οι -κατά κοινή ομολογία- επικίνδυνες διαφημιστικές πινακίδες, πάνω στις οποίες μπορεί κάποιος παίκτης να γλιστρήσει εύκολα και να τραυματιστεί.

Βέβαια, η τοποθέτηση του γίνεται και για λόγους ψυχαγωγικούς, καθώς τα φαντασμαγορικά γραφικά που μπορεί να εμφανίσει το παρκέ κατά την διάρκεια του αγώνα ή ακόμα και στις διακοπές, είναι σίγουρα κάτι που θα «τραβήξει» το μάτι του κοινού.

Ο μέγας χορηγός του Παναθηναϊκού, Πάμε Στοίχημα, μοιράστηκε στα social media ένα βίντεο το οποίο μας δίνει μια μικρή αλλά... έντονη γεύση από το καινούργιο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Το drone της Πάμε Στοίχημα μας ξεναγεί αρχικά στον εξωτερικό χώρο του ΟΑΚΑ και σιγά-σιγά... εμβαθύνει και εισβάλλει στο εσωτερικό του γηπέδου.

Εκεί, βλέπουμε τις τοιχογραφίες με τις πιο ιστορικές στιγμές του Παναθηναϊκού. Βέβαια, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτές η πιο πρόσφατη επιτυχία των πρασίνων μιλώντας φυσικά για το έβδομο αστέρι στο Βερολίνο, απεικονίζοντας μάλιστα τους Κώστα Σλούκα και Ερκγίν Αταμάν να σηκώνουν το βαρύτιμο τρόπαιο.

Στην συνέχεια, η εναέρια κάμερα μας κάνει μια... βόλτα από τα επίσης ολοκαίνουργια και ολοπράσινα καθίσματα του γηπέδου, ενώ στο τέλος βλέπουμε το λογότυπο της εταιρείας στον κύκλο της κορυφής της ρακέτας, ενημερώνοντάς μας πως το «Πάμε Στοίχημα» πήρε την θέση του στο ΟΑΚΑ.

Η θέση του φυσικά είναι πάνω στο glass floor, αφού όπως προαναφέραμε θα απεικονίζεται στο παρκέ με τον πλέον σύγχρονο τρόπο του LED φωτισμού και όχι με τις πατροπαράδοτες διαφημιστικές πινακίδες.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Στα αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να συνδυάσει τα «εγκαίνια» του glass floor και του ανακαινισμένου ΟΑΚΑ στον αγώνα του κόντρα στην Μπάγερν την Πέμπτη 10/10 και ώρα 21:15. Οι Βαυαροί προέρχονται από μία μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης με 97-89, ενώ οι πράσινοι θα προσπαθήσουν επίσης να «ντουμπλάρουν» τις ευρωπαϊκές, αλλά και «γερμανικές» νίκες τους, έχοντας ήδη νικήσει στην πρεμιέρα την Αλμπα Βερολίνου με 78-88.