Το Glass floor μπήκε σε λειτουργία και οι παίκτες του Παναθηναϊκου δεν πίστευαν στα μάτια τους (vids)

Το Glass floor μπήκε σε λειτουργία και οι παίκτες του Παναθηναϊκου δεν πίστευαν στα μάτια τους (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:54 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:50 - 10.10.2024

Ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Πέμπτης (10/10, 21:15) παίζει για πρώτη φορά στην έδρα του και πάνω στο Glassloor του ΟΑΚΑ και λίγες ώρες πριν το τζάμπολ οι παίκτες των «πρασίνων» περπάτησαν και πειραματίστηκαν, με τα φώτα της εγκατάστασης του δαπέδου ανοιχτά και σε πλήρη λειτουργία.

Αφού πρώτα όλοι, λίγο πολύ, κατάλαβαν ή φαντάστηκαν πως λειτουργεί το Glassfloor του ΟΑΚΑ που εγκαινιάζει απόψε ο Παναθηναϊκός στο ματς με την Μπάγερν Μονάχου για την δεύτερη αγωνιστική της Euroleague, ήρθε η ώρα των ίδιων των πρωταγωνιστών να κάνουν μία ξενάγηση πάνω του.

Οι παίκτες των «πρασίνων» έχουν προπονηθεί ήδη πάνω στο νέο γυάλινο δάπεδο, που θυμίζει το παραδοσιακό ξύλινο παρκέ, αλλά τα υλικά του είναι υπερσύγχρονα και δεν το έφτιαξε μαραγκός, αλλά κάποιος... χάκερ! Μόνο που το μεσημέρι της Πέμπτης (10/10, ημέρα αγώνα), αφού πρώτα μπήκε σε λειτουργεία το Glassfloor και όλες οι τεχνολογικές δυνατότητές του, εμφανίστηκαν πάνω του ο Ιωάννης Παπαπέτρου για αρχή και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του γι' αυτό που έβλεπε με τα μάτια του και σχεδόν δεν το πίστευε.

Η ανάρτηση... φωτιά του Μάικ Τζέιμς για το ανακαινισμένο ΟΑΚΑ και η πρόβα τζενεράλε του Glass floor (vids)
EUROLEAGUE

13:26 - 10.10.2024

Η ανάρτηση... φωτιά του Μάικ Τζέιμς για το ανακαινισμένο ΟΑΚΑ και η πρόβα τζενεράλε του Glass floor (vids)

Ο Μάικ Τζέιμς βλέποντας πλάνα από το αναβαθμισμένο ΟΑΚΑ δήλωσε -με τον τρόπο του- στα κοινωνικά δίκτυα εντυπωσιασμένος, ενώ ο Παναθηναϊκός έκανε την τελική δοκιμή του Glass floor πριν τα εγκαίνια στο ματς της Πέμπτης (10/10, 21:15) κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ανάλογες εκφράσεις εντυπωσιασμού είχαν και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης με τον Ντίνο Μήτογλου. Ο Τσεντί Οσμάν μόνο που δεν... πανηγύριζε, ενώ ο Κέντρικ Ναν πήρε κατευθείαν τη μπάλα. Άρχισε τις ντρίμπλες και τα σουτάκια, ενώ όλοι οι παίκτες των πρωταθλητών Ευρώπης έκαναν τις δικές τους δοκιμές μέσα στον χώρο εργασίας τους.