Έτσι γιορτάζουν οι πρωταθλητές! (vids)

Έτσι γιορτάζουν οι πρωταθλητές! (vids)

Ηλίας Λαλιώτης 08:43 - 16.06.2024 / Ανανεώθηκε: 08:52 - 16.06.2024

Ο Παναθηναϊκός γιόρτασε την κατάκτηση της Basket League και της Euroleague στο Fantasia, εκεί όπου κόσμος και ομάδα έγιναν ένα μέχρι τα ξημερώματα. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την πράσινη βραδιά.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε μια άκρως επιτυχημένη σεζόν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και οι πράσινοι γιόρτασαν τις φετινές τους επιτυχίες στα μπουζούκια.

Μετά το πρωτάθλημα Ευρώπης, ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στην κορυφή και της Ελλάδας. Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν έκαναν μια επική ανατροπή στη σειρά των τελικών της Basket League, επέστρεψαν από το 2-0 και στέφθηκαν πρωταθλητές, σε μια σεζόν που πολλοί μάλιστα θεωρούσαν μεταβατική για τον σύλλογο.

Όπως είναι φυσικό η επιτυχία τους γιορτάστηκε με ανάλογο τρόπο. Ο Εργκίν Αταμάν και οι παίκτες του πήγαν στα μπουζούκια και διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής 16/6.

Οι πρωταθλητές επέλεξαν το Fantasia και τον Κωνσταντίνο Αργυρώ και τη Λένα Ζευγαρά για να γιορτάσουν. Σύσσωμη η ομάδα και όλο το σταφ πήγαν στο κέντρο και έκαναν ένα ξέφρενο πάρτι. Εκεί βρίσκονταν και πολλοί φίλοι της ομάδας, οι οποίοι όπως θα δείτε στο βίντεο συμμετείχαν στη γιορτή και έδωσαν τη δική τους, Παναθηναϊκή... νότα στη βραδιά.

Ο χορός και το τραγούδι ήταν ασταμάτητος. Οι παίκτες έδειξαν να αποβάλλουν όλη την πίεση του τελευταίου μήνα, ο οποίος έκλεισε ονειρικά, με την κατάκτηση αρχικά της Euroleague και έπειτα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Εργκίν Αταμάν αποθεώθηκε από τους φίλους του Παναθηναϊκού, την ώρα που όλοι οι παίκτες του είχαν υψώσει τις γροθιές τους στον αέρα για τον.... τρολάρουν!