Με Μπράουν στο Βερολίνο ο Παναθηναϊκός για την πρεμιέρα κόντρα στην Άλμπα

Με Μπράουν στο Βερολίνο ο Παναθηναϊκός για την πρεμιέρα κόντρα στην Άλμπα

Ηλίας Λαλιώτης 15:55 - 01.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:24 - 01.10.2024

Ο Λορέντζο Μπράουν ακολούθησε μέρος της σημερινής προπόνησης και αναμένεται να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό AKTOR στην αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου για την πρεμιέρα της EuroLeague.

Η νέα σεζόν στην EuroLeague είναι προ των πυλών και αναμένεται συναρπαστική.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης, Παναθηναϊκός AKTOR θα είναι αυτός που θα κάνει... ποδαρικό και μάλιστα από τον περσινό «τόπο του εγκλήματος». Το Βερολίνο. Εκεί όπου έραψε το 7ο αστέρι του.

Ο πρώτος γύρος σε έναν συναρπαστικό μπασκετικό μαραθώνιο

Ο πρώτος γύρος σε έναν συναρπαστικό μπασκετικό μαραθώνιο

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός επιβεβαίωσαν πως έχουν φτιάξει ομαδάρες κι ελπίζουμε όσο προχωράει η σεζόν να σταθούν όλοι στο ύψος τους και να μας αφήσουν να τις απολαύσουμε. Γράφει ο Ηλίας Λαλιώτης.

Η προετοιμασία των πράσινων για το ματς με την Άλμπα (3/10, 19:45) ξεκίνησε σήμερα με μία προπόνηση. Εκτός έμεινε μόνο ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν υπολογίζεται για δύο εβδομάδες ακόμα λόγω του κατάγματος στο δάχτυλο, ενώ ο Λορέντζο Μπράουν ακολούθησε ένα μέρος του κανονικού προγράμματος.

Ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται να ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή στο Βερολίνο το πρωί της Τετάρτης (2/10) και να τεθεί στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για την αναμέτρηση με τη γερμανική ομάδα. Φυσικά, διαθέσιμος θα είναι και ο Τσεντί Οσμάν, ο οποίος θα κάνει κι αυτός το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του Επτάστερου, μιας και είχε μείνει εκτός 7άδας ξένων στο Stoiximan Super Cup.