Με στόχο το «back to back» ο Παναθηναϊκός - Το μήνυμα του Σλούκα για τη νέα σεζόν: «Όπως πέρυσι!» (vid)

Με στόχο το «back to back» ο Παναθηναϊκός - Το μήνυμα του Σλούκα για τη νέα σεζόν: «Όπως πέρυσι!» (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 19:52 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:07 - 29.08.2024

Ο Κώστας Σλούκας, ο Λορέντζο Μπράουν και οι υπόλοιποι πρωταθλητές Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό AKTOR μίλησαν κατά τη διάρκεια της πρώτης συγκέντρωσης για τη νέα σεζόν.

Παναθηναϊκός AKTOR ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη σεζόν 2024/25, πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση σήμερα (29/08) στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ.

Οι πρωταθλητές της EuroLeague και της Stoiximan Basket League συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους πριν αναχωρήσουν αύριο (30/08) για τη Σλοβενία, όπου θα κάνουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ο Εργκίν Αταμάν είχε στην διάθεσή του όλους τους παίκτες των «πράσινων» πλην του Ματίας Λεσόρ και του Κέντρικ Ναν οι οποίοι απουσίαζαν με ειδική άδεια εξασφαλίζοντας μερικές έξτρα μέρες ξεκούρασηςκαι θα ενσωματωθούν απευθείας στη Σλοβενία.

Μάλιστα, πολλοί από τους Πρωταθλητές Ευρώπης έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τη νέα σεζόν, μιλώντας στην κάμερα του Παναθηναϊκού AKTOR, θέτοντας φυσικά ως στόχο της επανάληψη της περσινής επιτυχίας σε Ευρωλίγκα και Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν:

Ιωάννης Παπαπέτρου: «Είμαστε ενθουσιασμένοι όλοι. Πρώτη μέρα... Να έχουμε υγεία, να δουλέψουμε σωστά και να είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε μια πολύ καλή εικόνα και φέτος».

Κώστας Σλούκας: «Καλή αρχή και να είναι πετυχημένη όπως πέρυσι».

Μάριους Γκριγκόνις: «Σίγουρα, η φετινή σεζόν θα είναι πιο δύσκολη. Περιμένουμε τους πάντες στο γήπεδο και πάμε να το διασκεδάσουμε».

Λορέντζο Μπράουν: «Είμαι ενθουσιασμένος. Νομίζω πως οι προπονήσεις θα είναι το πιο σημαντικό. Έχουμε σπουδαίους αθλητές στην ομάδα και αισθάνομαι πως αυτό θα είναι το κλειδί φέτος για να κερδίσουμε».

Όλεκ Μπαλτσερόφσκι: «Ελπίζω πως η φετινή σεζόν θα είναι σαν την περσινή».

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Νιώθω εξαιρετικά, νιώθω ενθουσιασμό. Νέα σεζόν, νέα εποχή. Πάμε να τα καταφέρουμε».

Τζέριαν Γκραντ: «Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω εδώ με τους υπόλοιπους παίκτες και τους προπονητές. Ανυπομονώ να προσπαθήσουμε για το back - to - back».