Αυτό είναι το νέο υπερσύγχρονο ΟΑΚΑ, το «σπίτι» του Παναθηναϊκού! (vid)

Αυτό είναι το νέο υπερσύγχρονο ΟΑΚΑ, το «σπίτι» του Παναθηναϊκού! (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 16:05 - 09.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:22 - 09.10.2024

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, για την Euroleague, με το κλειστό του ΟΑΚΑ να είναι ανανεωμένο σε όλα τα επίπεδα.

Το νέο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων είναι ανανεωμένο σε όλα τα επίπεδα και βρίσκεται στα πρότυπα του ΝΒΑ. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε μια τεράστια επένδυση, ώστε να εκσυγχρονίσει το κλειστό σε όλα τα επίπεδα και να αποτελέσει προορισμό για κάθε φίλο του μπάσκετ στην Ελλάδα.

Τα... αποκαλυπτήρια έγιναν το μεσημέρι της Τετάρτης (09/10), στο πλαίσιο της τελευταίας προπόνησης της ομάδας του Εργκίν Αταμάν ενόψει της αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου, για την 2η αγωνιστική της regular season της Euroleague.

Το glass floor του ΟΑΚΑ... άναψε και είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί Παναθηναϊκό και Μπάγερν! (vid)
EUROLEAGUE

13:37 - 09.10.2024

Το glass floor του ΟΑΚΑ... άναψε και είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί Παναθηναϊκό και Μπάγερν! (vid)

Την Πέμπτη 10/10 ο Παναθηναϊκός δίνει τον πρώτο του εντός έδρας αγώνα στο ολόφρεσκο ΟΑΚΑ, αντιμετωπίζοντας την Μπάγερν. Την παράσταση βέβαια αναμένεται να κλέψει το glass floor, από το οποίο ο χορηγός των πρασίνων, Πάμε Στοίχημα, μας έδωσε μία διακριτική... γεύση.

Τα πάντα έχουν αλλάξει σε όλα τα επίπεδα, με το glass floor να δεσπόζει και να δίνει έναν διαφορετικό τόνο σε όλο το γήπεδο, ενώ και οι κερκίδες έχουν αλλάξει πλήρως, με το πράσινο χρώμα να κυριαρχεί σε κάθε γωνιά του γηπέδου, δίνοντας μια διαφορετική και άκρως... Παναθηναϊκή αίσθηση.

Πάρτε μια γεύση από το νέο ΟΑΚΑ, στο οποίο κυριαρχεί το πράσινο χρώμα απ' άκρη σ' άκρη.

Από εκεί και πέρα έχουν γίνει αρκετές αλλαγές και στην διαρρύθμιση των λαβάρων, καθώς έχουν αλλάξει οι φωτογραφίες σε αυτά για τα 7 ευρωπαϊκά που έχει κατακτήσει η ομάδα.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Δείτε το βίντεο με τα πλάνα του Sportal από κάθε γωνιά του άκρως ανανεωμένου ΟΑΚΑ.