Το παγκόσμιο αποτύπωμα που άφησε ο Παναθηναϊκός AKTOR με το ματς στο Καλλιμάρμαρο
i

© Intime

Το παγκόσμιο αποτύπωμα που άφησε ο Παναθηναϊκός AKTOR με το ματς στο Καλλιμάρμαρο

Ευτυχία Οικονομίδου 19:18 - 26.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:19 - 26.09.2024

Με ένα ξεχωριστό βίντεο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR έδειξε τον τεράστιο απόηχο που είχε το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR με τη διεξαγωγή του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Καλλιμάρμαρο στάδιο μπροστά σε 42 χιλιάδες θεατές κατάφερε όλος ο κόσμος να μιλάει για εκείνον.

Μία βραδιά κάτω από τα αστέρια ή «Under the stars», όπως ονομάστηκε χαρακτηριστικά το event, έλαβε χώρα το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στον ιστορικό αρχαιολογικό χώρο με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Παρτίζαν να κλέβει την παράσταση, όπου οι «πράσινοι» έγραψαν τη δική τους... ιστορία κάνοντας το δικό της ταξίδι παγκοσμίως.

«Το 6ο Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος γίνεται παγκόσμια γλώσσα μέσω των ΜΜΕ που αναπαρήγαγαν το υλικό μας, ενώνοντας τις αθλητικές κοινότητες.

Ένα εμβληματικό γεγονός που ξεπέρασε τα σύνορα, αφήνοντας ανεξίτηλο στίγμα τόσο στον αθλητισμό όσο και στον πολιτισμό, ενώ έκανε την κληρονομιά και την απήχηση του Παύλου Γιαννακόπουλου να... ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο», ανέφερε η «πράσινη» ΚΑΕ.