Το τελευταίο γεύμα του Παναθηναϊκού AKTOR στη Σλοβενία
i

© Pao BC

Το τελευταίο γεύμα του Παναθηναϊκού AKTOR στη Σλοβενία

Ευτυχία Οικονομίδου 17:58 - 08.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:59 - 08.09.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επιστρέφει από τη Σλοβενία, όπου πραγματοποίησε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του με την ομάδα να κάνει το τελευταίο της γεύμα με χαμόγελα.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πραγματοποίησε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του στη Σλοβενία, όπου και παρέμεινε για δέκα μέρες και συμμετείχε στο τουρνουά της Τσεντεβίτα στη Λιουμπλιάνα.

Εκεί αναμετρήθηκε με την οικοδέσποινα Τσεντεβίτα και την Αναντολού Εφές μετρώντας νίκες και στα δύο παιχνίδια με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, παρά τις απουσίες, καθώς είχε στη διάθεσή του μόλις εννέα παίκτες, να δίνει τα πρώτα θετικά δείγματα για τη δύσκολη και απαιτητική σεζόν που ακολουθεί σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αφού οι «πράσινοι» κατέκτησαν, λοιπόν, το φιλικό τουρνουά στη Σλοβενία γευμάτισαν για τελευταία φορά στην πατρίδα του Λούκα Ντόντσιτς πριν επιστρέψουν το βράδυ της Κυριακής (08/09) στην Ελλάδα με την ΚΑΕ να δημοσιεύει την ανάλογη φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός περιμένει με ανυπομονησία την άφιξη του Τσεντί Οσμάν, η οποία θα πραγματοποιηθεί επίσης το βράδυ της Κυριακής (08/09, 20:20) στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Ο Τούρκος φόργουορντ θα μπει για πρώτη φορά σε κλίμα Παναθηναϊκού και από την Δευτέρα αναμένεται να αρχίσει δουλειά με τους νέους συμπαίκτες του. Ένας εξ αυτών είναι και ο Ομέρ Γιουρτσεβέν, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στην εθνική ομάδα της Τουρκίας.

Ο Οσμάν γνωρίζει καλά την Euroleague, καθώς πριν κάνει το... άλμα για το ΝΒΑ αγωνιζόταν στην Αναντολού Εφές. Το καλοκαίρι ήταν στο στόχαστρο τόσο της τουρκικής ομάδας, όσο και της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως καμία δεν κινήθηκε τόσο αποφασιστικά όσο οι «πράσινοι» που θέλησαν να επενδύσουν στο ταλέντο του, για να ισχυροποιήσουν ένα ήδη πολύ δυνατό ρόστερ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!