To αφιέρωμα του Παναθηναϊκού στον Σλούκα: «Πρωταθλητής, MVP και αρχηγός»
i

© imago

To αφιέρωμα του Παναθηναϊκού στον Σλούκα: «Πρωταθλητής, MVP και αρχηγός»

Sportal newsroom 13:01 - 17.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:06 - 17.08.2024

Εν μέσω καλοκαιριού και καύσωνα ο Παναθηναϊκός... δρόσισε να βλέμματα των φιλάθλων του με ένα βίντεο-αφιέρωμα στον Κώστα Σλούκα διάρκειας 3 λεπτών και 21 δευτερολέπτων.

Αυγουστιάτικα ουσιαστική δράση δεν υπάρχει. Ούτε καν η προετοιμασία δεν έχει ξεκινήσει και στον Παναθηναϊκό σκέφτηκαν να κάνουν μία μικρή αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν.

Έτσι, θυμήθηκαν όλες τις στιγμές του Κώστα Σλούκα από την εξαιρετική σεζόν 2024-25 που επανέφερε τους «πράσινους» και στην κορυφή της Ευρώπης, με την κατάκτηση της Euroleague, αλλά και στην εντός των συνόρων στέψη -έπειτα από τις νίκες επί του Ολυμπιακού στους τελικούς της Stoiximan Basket League.

Ετσι, δημιουργήθηκε ένα οπτικοακουστικό αφιέρωμα με όλες τις χαρακτηριστικές στιγμές του 33άχρονου γκαρντ στην πρώτη του σούπερ επιτυχημένη χρονιά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Οι μεγάλες νίκες και τα κρίσιμα καλάθια που οδήγησαν την ομάδα αποτυπώθηκαν εντός του video που ακολουθεί και έχει διάρκεια 3 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα.

Γι' αυτό λοιπόν, όπως και στη σχετική ανάρτηση αναφέρεται «ο πρωταθλητής, ο MVP και ο αρχηγός μας. Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε την ποίηση σε κίνηση από τον Κώστα Σλούκα»,