Έτσι έζησε ο Σλούκας την κατάκτηση της EuroLeague με τον Παναθηναϊκό AKTOR (vid)

Κώστας Σλούκας - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Έτσι έζησε ο Σλούκας την κατάκτηση της EuroLeague με τον Παναθηναϊκό AKTOR (vid)

Sportal newsroom 20:15 - 19.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:16 - 19.07.2024

Ο Κώστας Σλούκας ανέτρεξε στο βράδυ της 26ης Μαΐου, όταν ο Παναθηναϊκός AKTOR έραψε το έβδομο αστέρι στη φανέλα του κατακτώντας το τρόπαιο της EuroLeague.

Ο Κώστας Σλούκας έκανε μία σύντομη αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν και θυμήθηκε το βράδυ του φετινού τελικού της EuroLeague στο Βερολίνο. Τότε, στις 26 Μαΐου ο Παναθηναϊκός AKTOR αναδείχθηκε για έβδομη φορά στην ιστορία του πρωταθλητής στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση νικώντας τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο αρχηγός των «πράσινων» λίγες μέρες πριν συμπληρωθούν δύο μήνες από την κατάκτηση του έβδομου αστεριού αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στο οποίο αποτυπώνεται ακριβώς ο τρόπος με τον οποίο έζησε ο ίδιος εκείνη την έντονη μέρα.

Η μέρα που το έβδομο αστέρι έγινε το πεπρωμένο του!

Η μέρα που το έβδομο αστέρι έγινε το πεπρωμένο του!

Πριν από ένα χρόνο ο Παναθηναϊκός πραγματοποιούσε τη μεταγραφή της δεκαετίας με την «αρπαγή» του Κώστα Σλούκα και έβαζε τις βάσεις για την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης. Γράφει ο Ηλίας Λαλιώτης

Από την στιγμή που η ομάδα του Εργκίν Αταμάν αναχώρησε από το ξενοδοχείο για να βρεθεί στην Uber Arena, έως και το σημείο που έριξε στο... καναβάτσο τη Ρεάλ Μαδρίτης με 95-80, φαίνονται καρέ - καρέ όλες οι σημαντικές στιγμές εκείνης της ξεχωριστής βραδιάς. Σε αυτό το βίντεο αποτυπώνεται και ο πανζουρλισμός στις εξέδρες των «πράσινων» φίλων, καθώς και η απονομή του πολύτιμου τροπαίου.

Μπορεί ο Κώστας Σλούκας να κατέχει τέσσερα ευρωπαϊκά τρόπαια στο παλμαρέ του, όμως αυτό είναι το πιο ξεχωριστό για εκείνον και το φανέρωσε γράφοντας στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε: «26.5.2024. Κληρονομιά». 

Δείτε το video: