Στην Αθήνα την Κυριακή (8/9) το βράδυ ο Οσμάν για τον Παναθηναϊκό AKTOR!

Φωτ. IMAGO

Στην Αθήνα την Κυριακή (8/9) το βράδυ ο Οσμάν για τον Παναθηναϊκό AKTOR!

Ηλίας Λαλιώτης 20:43 - 07.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:43 - 07.09.2024

Ο Τσεντί Οσμάν φτάνει στην Αθήνα την Κυριακή (8/9) το βράδυ προκειμένου να πιάσει άμεσα δουλειά

Άμεσα έρχεται στην Αθήνα ο Τσεντί Οσμάν για λογαριασμό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, καθώς αναμένεται να αφιχθή στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» την Κυριακή (8/9, 20:20) το βράδυ!

Ο Τούρκος σούπερ σταρ που ανακοινώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (7/9) από την «πράσινη» ΚΑΕ, μια ημέρα μετά θα έρθει στην Αθήνα, προκειμένου να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν.

Άλλωστε, από την πρώτη στιγμή που επισημοποιήθηκε η συμφωνία έδειξε την ανυπομονησία του, να βρεθεί κοντά στην υπόλοιπη ομάδα και να δουλέψει, ώστε να υλοποιηθούν οι στόχοι της νέας χρονιάς.

Ο Τσεντί Οσμάν θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ξεκινήσει τις προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!