Το «χρυσό» σήμα της Euroleague στη φανέλα του Παναθηναϊκού Aktor (vid)

Παναθηναϊκός

i

© Euroleague

Το «χρυσό» σήμα της Euroleague στη φανέλα του Παναθηναϊκού Aktor (vid)

Sportal newsroom 16:57 - 18.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:57 - 18.09.2024

Ο Παναθηναϊκός Aktor παρουσίασε τη νέα «χρυσή» πινελιά στη φανέλα του για τη σεζόν 2024-2025.

Από μία σπουδαία σεζόν προέρχεται ο Παναθηναϊκός Aktor, όπου πέτυχε τους δύο μεγάλους στόχους της σεζόν. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας, αλλά η πιο σημαντική επιτυχία είναι η κορυφή της Ευρώπης μετά από 13 χρόνια.

Οι «πράσινοι» προετοιμάζονται ενόψει της νέας μεταγραφικής περιόδου και έχουν ως μεγάλο στόχο να κάνουν το back to back. Την Τετάρτη (18/09) ο Παναθηναϊκός Aktor πραγματοποίησε την καθιερωμένη Media Day του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Euroleague.

Πολλά χαμόγελα και μεγάλες φιλοδοξίες για τους παίκτες της ομάδας, με στόχο προφανώς να ξεκινήσουν με ένα τρόπαιο και συγκεκριμένα την κατάκτηση του Super Cup. Στη Media Day οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν με τις νέες εμφανίσεις του συλλόγου και υπήρχε μία λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά.

Ο λόγος για το σήμα της Euroleague, το οποίο ήταν με χρυσό χρώμα. Αυτό προφανώς γίνεται για να τονίσει την πρωτιά του Παναθηναϊκού Aktor στην περσινή διοργάνωση και ότι θα αγωνιστεί φέτος για να προστατεύσει τον τίτλο της.