Μπάσιμο Παναθηναϊκού AKTOR για Ιμπάκα σύμφωνα με τους Ισπανούς!

Μπάσιμο Παναθηναϊκού AKTOR για Ιμπάκα σύμφωνα με τους Ισπανούς!

Γιάννης Πάλλας 23:08 - 17.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:08 - 17.06.2024

Ο Σερζ Ιμπάκα βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού AKTOR όπως αναφέρουν οι Ισπανοί με την ελληνική ομάδα να του προσφέρει 2εκατ. ευρώ ετησίως για συμβόλαιο δυο ετών

Δυναμικά στη διεκδίκηση του Σερζ Ιμπάκα από τη Ρεάλ Μαδρίτης που συνομιλεί μαζί του, μπαίνει ο Παναθηναϊκός AKTOR, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα. Οι «πράσινοι» όπως αναφέρει το ρεπορτάζ προσφέρουν διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 2 εκατ. ευρώ στον 34χρονο σέντερ.

Η αποχώρηση του Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι δημιουργεί ένα κενό πίσω από τον Ματίας Λεσόρ και μετά τον Γκόγκα Μπιτάτζε που είχε προκύψει το τελευταίο διάστημα, ήρθε πλέον ο Σερζ Ιμπάκα στο προσκήνιο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του «DefensaCentral», που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Ρεάλ Μαδρίτης, η «βασίλισαα», είχε τον πρώτο λόγο, αλλά φαίνεται πως μπήκε «σφήνα» ο Παναθηναϊκός AKTOR.

Ο Σερζ Ιμπάκα είχε μια σημαντική καριέρα 14 ετών στο ΝΒΑ, όπου αγωνίστηκε σε 1071 ματς, κατέκτησε το πρωτάθλημα με τους Ράπτορς το 2019, ενώ έχει κερδίσει τρεις φορές το βραβείου του καλύτερου αμυντικού της σεζόν και δυο φορές (2012 και 2013) ήταν πρώτος μπλοκέρ!

Τη φετινή σεζόν είχε με την Μπάγερν Μονάχου του Πάμπλο Λάσο 12.6 πόντους μέσο όρο, 6.8 ριμπάουντ και 1.3 κοψίματα, σε μια καλή σεζόν για τον ίδιο.