Γράφεται ιστορία στο Καλλιμάρμαρο - Επίσημη η έγκριση για το «Π. Γιαννακόπουλος», πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια
i

© Intime

Γράφεται ιστορία στο Καλλιμάρμαρο - Επίσημη η έγκριση για το «Π. Γιαννακόπουλος», πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια

Ηλίας Λαλιώτης 15:54 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:15 - 09.08.2024

Εγκρίθηκε και επίσημα από το ΚΑΣ η διεξαγωγή του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας των εισιτηρίων.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι έτοιμος να κάνει πράξη ένα ιστορικό δρώμενο για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς ζήτησε επίσημα να χρησιμοποιήσει το πιο ιστορικό αθλητικό μέρος του πλανήτη, το Παναθηναϊκό Στάδιο, για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», που διεξάγεται στις 20-21 Σεπτεμβρίου, στη μνήμη του εμβληματικού ηγέτη των επτά φορές πρωταθλητών Ευρώπης, με τη συμμετοχή των Παρτιζάν, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Αναντολού Εφές.

Όπως είχε ανακοινώσει από τις 9 Ιουλίου, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, το αίτημα έγινε δεκτό με μόνο το τυπικό μέρος να απομένει, δηλαδή την έγκριση και από το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων (ΚΣΝΜ) ώστε να πέσουν οι υπογραφές για να γίνει πραγματικότητα αυτό το τουρνουά.

Το ΚΣΝΜ ενέκρινε το αίτημα και αποφάσισε ομόφωνα την παραχώρηση του Παναθηναϊκού Σταδίου για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός κι έτσι θα πάρει σάρκα και οστά αυτό το ιστορικό αίτημα, όπου το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο τελικός απέναντι στην Παρτίζαν.

Συγκεκριμένα το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο: «Ενέκρινε το αίτημα της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR για χορήγηση προσωρινής παραχώρησης χρήσης του Παναθηναϊκού Σταδίου (Καλλιμάρμαρο) το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 (με εγκατάσταση και αποξήλωση των πρόχειρων κατασκευών στις 20 και 22 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα), στο πλαίσιο διοργάνωσης αθλητικής και μουσικής εκδήλωσης του 6ου Τουρνουά ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, καθώς και αιτήματος φωτογράφισης, επίγειας και εναέριας κινηματογράφησης, απευθείας αναμετάδοσης και χρήσης του οπτικοακουστικού υλικού με ανάρτηση στο διαδίκτυο».

Μάλιστα, έγινε γνωστή και η ημερομηνία κυκλοφορίας των πολυπόθητων εισιτηρίων με το πρωί της Παρασκευής (09/08) στις 11 π.μ. να είναι η στιγμή εκείνη που θα διατεθούν σε κυκλοφορία 36.000 εισιτήρια (θα υπάρχει μια κατηγορία με γενική είσοδο 60 ευρώ και άλλη μία με 15 ευρώ, αλλά με περιορισμένη ορατότητα) για την αναμέτρηση με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Σαφώς αυτά αναμένεται να κάνουν... φτερά και δεν αποκλείεται να σημειωθεί ρεκόρ προσέλευσης στην EuroLeague.