Πράσινη παράνοια στο ΟΑΚΑ: Χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού αποθέωσαν την αποστολή!

Πράσινη παράνοια στο ΟΑΚΑ: Χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού αποθέωσαν την αποστολή!

Sportal newsroom 00:49 - 13.06.2024 / Ανανεώθηκε: 01:31 - 13.06.2024

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε θριαμβευτής από το ΣΕΦ, επικρατώντας του Ολυμπιακού με 88-85 στο Game 4 και χιλιάδες φίλοι του «τριφυλλιού« περίμεναν την αποστολή στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Πράσινος... πανικός στο ΟΑΚΑ για τον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες του. Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε θριαμβευτής από το ΣΕΦ, επικρατώντας με 88-88 στον τέταρτο τελικό της σειράς.

Οι «πράσινοι» έβγαλαν τρομερό πάθος στο δεύτερο ημίχρονο, ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση με μπροστάρη τον Κέντρικ Ναν και στο τέλος έφτασαν σε μια μεγάλη νίκη, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των φίλων της ομάδας.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως μετά το παιχνίδι χιλιάδες φίλαθλοι του Παναθηναϊκού πήγαν προς το ΟΑΚΑ για να υποδεχτούν την αποστολή και να αποθεώσουν παίκτες και προπονητικό επιτελείο, κάνοντας τη νύχτα... μέρα. Φυσικά άπαντες έδωσαν ραντεβού για την Παρασκευή (14/06) για το Game 5 των τελικών που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή.

Λίγο μετά τη μία τι ξημέρωμα η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στο ΟΑΚΑ μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο που παραληρούσε και ζητούσε τη νίκη στο Game 5 των τελικών και μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας.

Πάρτε μια γεύση μέσα από την κάμερα του Sportal με την υποδοχή που ετοίμασαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στην «πράσινη» αποστολή.

Εν συνεχεία και καθώς το πούλμαν πλησίαζε όλο και πιο πολύ προς τα αποδυτήρια η ένταση και η αποθέωση γινόταν όλο και πιο μεγάλη, με το «χόρτο μαγικό» να δονεί την ατμόσφαιρα και τους παίκτες να τραγουδούν μαζί με τον κόσμο.

Την τιμητική του είχε και ο Εργκίν Αταμάν, που για ακόμα μια φορά έγινε σύνθημα στα χείλη των φίλων του Παναθηναϊκού, που έδειξαν την... λατρεία τους στον Τούρκο κόουτς. Ο έμπειρος προπονητής μάλιστα έδειξε το δάχτυλο προς τον κόσμο, θέλοντας να πει -με τον τρόπο του- πως απομένει ακόμα ένα παιχνίδι για την επίτευξη του στόχου.

Την τιμητική του είχε και ο Κέντρικ Ναν κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, καθώς οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν σταμάτησαν να τραγουδούν το όνομά του στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ.

Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν κατέβηκαν από το πούλμαν λίγο αργότερα, για να μεταβούν στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και πέρασαν μέσα από τον κόσμο, με την αποθέωση να συνεχίζεται και το κλίμα να είναι εορταστικό στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, μετά τη μεγάλη νίκη στο ΣΕΦ.

Παναθηναϊκός από ατσάλι, άλωσε το ΣΕΦ και μετέφερε το match ball τίτλου στο Game 5 του ΟΑΚΑ!