Νοκ άουτ Λεσόρ και Ερνανγκόμεθ από το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Εφές

Νοκ άουτ Λεσόρ και Ερνανγκόμεθ από το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Εφές

Ηλίας Λαλιώτης 19:58 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:09 - 25.09.2024

Εκτός του σημερινού φιλικού που δίνει ο Παναθηναϊκός AKTOR με την Αναντολού Εφες θα μείνουν ο Ματίας Λεσορ αλλά και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Με πολλές απουσίες παρατάσσεται ο Παναθηναϊκός AKTOR στο αποψινό τελευταίο φιλικό προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη για τις αναμετρήσεις με τη Γαλατασαράι και την Αναντολού Εφές, χωρίς τους Σλούκα, Μπράουν και Αντετοκούνμπο.

Όπως συνέβη και χθες, ο Ματίας Λεσόρ δεν θα είναι ούτε σήμερα στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν, ώστε να προφυλαχθεί ενόψει του Σούπερ Καπ, μετά το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε την περασμένη εβδομάδα.

Νοκ άουτ από το ματς κόντρα στην Αναντολού Εφές, ωστόσο, τέθηκε και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος έχει κάποιες ενοχλήσεις στον δεξιό άκρο πόδα.

Σε πρώτη φάση δεν φαίνεται να πρόκειται για κάτι το ανησυχητικό και η απόφαση πάρθηκε περισσότερο για να προφυλλαχθεί, ωστόσο πιο ξεκαθάρη θα είναι η κατάσταση μετά την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα.

Υπενθυμίζουμε πως το αποψινό φιλικό που δίνει ο Παναθηναϊκός AKTOR κόντρα στην τουρκική ομάδα (το τζάμπολ έγινε στις 20:00), είναι κεκλεισμένων των θυρών και δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη.