Έφθασε στην Κωνσταντινούπολη ο Παναθηναϊκός χωρίς Σλούκα, Μπράουν και Αντετοκούνμπο (vids)
i

Κώστας Σλούκας / © IMAGO

Έφθασε στην Κωνσταντινούπολη ο Παναθηναϊκός χωρίς Σλούκα, Μπράουν και Αντετοκούνμπο (vids)

Ηλίας Λαλιώτης 13:04 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:25 - 23.09.2024

Χωρίς τρεις παίκτες ταξίδεψε στην Τουρκία ο Παναθηναϊκός για τα φιλικά με την Γαλατασαράι (24/9) και την Αναντολού Εφές (25/9). Οι Κώστας Σλούκας, Λορέντζο Μπράουν και Κώστας Αντετοκούνμπο έμειναν στην Αθήνα για εξετάσεις, θεραπείες και ατομικές προπονήσεις.

Κι ενώ οι εικόνες από την εκπληκτική βραδιά στο Καλλιμάρμαρο, αφιερωμένη στη μνήμη του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου, είναι έντονες και χαραγμένες όχι μόνο στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη, οι «πράσινοι» συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό την προετοιμασία τους εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (23/9) η αποστολή των «πρασίνων» μεταφέρθηκε στην Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου έχουν προγραμματιστεί τα τελευταία δύο φιλικά, με δύο πρώην ομάδες του Εργκίν Αταμάν. Ένα με την Γαλατασαράι (αύριο Τρίτη, 24/9 στις 20:00) και ένα με την Αναντολού Εφές (25/9 στις 20:30).

Ανάμεσα στους διαθέσιμους παίκτες για τις δοκιμασίες με τους τούρκικους συλλόγους, δεν βρίσκονται ο Κώστας Σλούκας, ο Λορέντζο Μπράουν και ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Τρεις παίκτες που δεν έχουν σοβαρούς τραυματισμούς, αλλά από τη στιγμή που πλησιάζει η ώρα του Σούπερ Καπ της Ρόδου (28-29 Σεπτεμβρίου), μία κάποια ανησυχία σίγουρα δημιουργείται. Ο Σλούκας μάλιστα, αναμένεται να κάνει μαγνητική στο γόνατο. Δεν μοιάζει με κάτι το ανησυχητικό, αλλά τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα καθορίσουν τα πάντα.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού στο 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» έπαιξε μόνο στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με την Παρτίζαν, για ελάχιστα λεπτά, όπως και ο Ματίας Λεσόρ, ενώ ο Λορέντζο Μπράουν και ο Κώστας Αντετοκούνμπο εδώ και μέρες ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων. Ο τελευταίος μάλιστα, δεν υπολογίζεται για την έναρξη των επίσημων αγώνων.