Χωρίς τέσσερις παίκτες στη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός AKTOR!

Χωρίς τέσσερις παίκτες στη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός AKTOR!

Ηλίας Λαλιώτης 21:11 - 12.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:52 - 29.05.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έφτασε στη Θεσσαλονίκη, όπου τη Δευτέρα (13/5) θα αντιμετωπίσει τον Άρη χωρίς τους Κώστα Σλούκα, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη και Κώστα Αντετοκούνμπο.

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε το βράδυ της Κυριακής (12/5) η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR εν όψει του αγώνα με τον Άρη για την τελευταία αγωνιστική του Top-6 της Basket League.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον, μιας και ήδη έχει οριστικοποιηθεί η κατάταξη και έχει βγει και το πρόγραμμα των ελληνικών playoffs.

Το πρόγραμμα των δύο πρώτων αγωνιστικών στα Playoffs της Stoiximan Basket League
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

11:05 - 12.05.2024

Το πρόγραμμα των δύο πρώτων αγωνιστικών στα Playoffs της Stoiximan Basket League

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα των Game 1 και Game 2 των Playoffs, η δράση ξεκινάει την Τετάρτη (15/5) και το πρώτο χρονικά ματς είναι αυτό του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο ΣΕΦ. Ο Παναθηναϊκός παίζει μία μέρα αργότερα με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν στο ΟΑΚΑ πριν την αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη, με τον Εργκίν Αταμάν να έχει πολλές απουσίες και να αφήνει τέσσερις παίκτες στην Αθήνα.

Εκτός έμειναν όπως αναμενόταν οι τραυματίες (θλάσεις στη γάμπα) Κώστας Σλούκας και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ωστόσο το ίδιο συνέβη και με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη λόγω ίωσης, αλλά και τον Κώστα Αντετοκούνμπο, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα για μια οικογενειακή υπόθεση.