Διάστρεμμα ο Κάναντι, αμφίβολος ενόψει ΠΑΟΚ

Ντέβιν Κάναντι

Διάστρεμμα ο Κάναντι, αμφίβολος ενόψει ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 18:50 - 14.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:50 - 14.10.2024

Ο Ντέβιν Κάναντι τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα του Περιστερίου κόντρα στον Πανιώνιο Χυμοί Viva, με τα αποτελέσματα να δείχνουν πως έχει υποστεί διάστρεμμα.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα του Πανιωνίου Χυμοί Viva στο Περιστέρι, απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη, ο Άρης Λυκογιάννης είδε ένα από τα σημαντικά όπλα του στην περιφέρεια, τον Ντέβιν Κάναντι, να μένει εκτός δράσης στα μέσα της τρίτης περιόδου.

Ο Αμερικανός γκαρντ τραυματίστηκε, καθώς γύρισε ο αστράγαλός του και δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί ως το τέλος του αγώνα. Μια απώλεια η οποία επηρέασε την ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία έκανε μεγάλη προσπάθεια στο τρίτο δεκάλεπτο, γύρισε το παιχνίδι, όμως στο τέλος γνώρισε την ήττα με 82-72.

Την επομένη ο Αμερικανός υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, με τα αποτελέσματα να δείχνουν πως έχει υποστεί διάστρεμμα. Για το λόγο αυτό θα παρακολουθείται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, ενώ θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή.

Ως εκ τούτου, ο Κάναντι είναι αμφίβολος για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟΚ (19/10, 20:15) για την 3η αγωνιστική της Stoiximan GBL, στο κλειστό της Γλυφάδας, στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν με παρουσία φιλάθλων της ομάδας από τη Νέα Σμύρνη στην κερκίδα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!